Тротуари будуть чистими? У Козятині придбали підмітально-прибиральний автомобіль з мийкою

Тротуари будуть чистими? У Козятині придбали  підмітально-прибиральний автомобіль з мийкою
  • У комунальному підприємстві «Чисте місто» Козятинської громади придбали підмітально-прибиральний автомобіль Schmidt Compact 200 із вакуумним всмоктуванням та мийкою високого тиску Karcher.
  • Комунальники кажуть — це дозволить  якісно і вчасно прибирати бордюри, тротуари, сквери та інші території громади після осінньо-зимового періоду та впродовж року.

— Придбання цієї машини дозволить нам якісно і вчасно прибирати бордюри, тротуари, сквери та інші території громади після осінньо-зимового періоду та впродовж року. Цю машину в роботі вже випробували! Вона потужна! — повідомляє «Чисте місто». — Завдяки півторакубовому бункеру машина підмітає та складує сміття, не порошить, поливає водою.

Також у компанії зауважують — «Чисте місто» у співпраці з керівництвом громади, депутатами та старостами Козятинської громади і надалі постійно буде працювати над розширенням переліку і покращенням якості надання послуг, тож нова техніка забезпечить безперебійну роботу підприємства і дозволить збільшити об'єми робіт з благоустрою.

Відео дня

 

«Автоматизація має бути у всьому»

— Ми звикли бачити чоловіків і жінок які «гребуть» узбіччя, я постійно роблю зауваження про намет і пил. Автоматизація має бути у всьому, фізична праця важка, часом неефективна, не кваліфікована і малооплачувана. А працівники будуть працювати на інших ділянках. Нашій громаді не вистачає кольорів, квітів, озеленення, не вистачає якісного просторового розвитку. З любов’ю до громади, — написала Тетяна Єрмолаєва — Козятинський міський голова

Реакції козятинчан

  • Геннадій Ткачук: «О, то тепер  заживемо... Місцева влада замість того щоб почати з облаштування самих тротуарів, які майже розвалені по всьому місці ,вирішила заробить трохи ще й на цій машинці. Одне скажу — погано закінчать вони цей наглий грабунок громади і думаю вже досить швидко»
  • Валентина Чемерис: «Тракторцем вже чистять сніг на тротуарах, а тепер ще пилюку приберуть».

  • Tetyana Kostyuk:«Автомобіль то добре, але давайте починати будемо з себе. Бо тут ні мер, ні автомобіль не допоможе і не спасе від  сміття»

  •  Redmi Exe: «Все Козятин. Як розвивається громада , старостинські округи , наприклад, Сокілець, Сигнал, Іванківці, Кордишівка»

  • Віка Слободяник: «Дороги немає, зато машина для прибирання доріг і тротуарів є, геніально»

Нагадаємо, ми повідомляли — за кошти з резервного фонду у Козятині придбають грейдер та каток

Дізнайтеся на що підуть 76 мільйонів, які залишилися з минулого року

Читайте також:

На вулиці Данила Нечая та Князів Острозьких у болоті можна загубити взуття

Почорнілі горіхи, роздуми Зінаїди та ще один люк-привид

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (29)
  • Игорь Даги

    Щоб тротуари були чисті їх спершу потрібно зробити. Машину купили, бабло відмили.
  • Вика Слободяник

    Дороги немає, зато машина для прибирання доріг і тротуарів є, геніально...
  • Галина Трушевская

    Ця машина добра для гарного збирання гранвідсіву після зими
  • Redmi Exe

    Нехай про нову покупку прокоментують депутати , вони голосували за виділення коштів

keyboard_arrow_up