Центр гуманітарної допомоги Ірини Колесник відновлює видачу продуктових наборів. Деталі

Центр гуманітарної допомоги Ірини Колесник відновлює видачу продуктових наборів. Деталі
  • Центр гуманітарної допомоги Громадське об'єднання Ірини Колесник відновлює видачу продуктових наборів мешканцям Козятинської, Махнівської, Глуховецької та Самгородоцької територіальних громад, які потребують соціальної підтримки.
  • Повідомили, в які дні видаватимуть продуктові набори

Центр гуманітарної допомоги Громадське об'єднання Ірини Колесник відновлює видачу продуктових наборів мешканцям. Про це повідомила у соціальних мережах Ірина Колесник

Видача гуманітарної допомоги відбуватиметься щотижня з п’ятниці по неділю за адресою м. Козятин, вул. Героїв Майдану 9 з 9-00 до 15-00.
  • Жителі Махнівської територіальної громади можуть отримати допомогу щоп'ятниці за адресою с.Махнівка, вул. Київська 99 з 10-00 до 14-00 .
  • Жителі Глуховецької територіальної громади зможуть отримати допомогу в Глухівцях за окремим графіком який повідомимо дещо пізніше.

— Війна триває і люди потребують підтримки. Віримо в Перемогу! Молимося за ЗСУ! — написала Ірина

Відео дня

Минулого разу, нагадаємо, гуманітарну допомогу надавали мешканцям Козятинської, Калинівської, Глуховецької, Іванівської, Махнівської, Самгородоцької громад. Згодом у роботі Центру були перерви, але потім робота знову відновлювалася.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up