Центр первинної медико-санітарної допомоги Самгородоцької сільради отримав нове холодове обладнання

Центр первинної медико-санітарної допомоги Самгородоцької сільради отримав нове холодове обладнання
  • Структурні підрозділи КП « Центр ПМСД Самгородоцької СР» отримали партію холодильного обладнання, яке дозволить надійно зберігати вакцини, зокрема проти COVID-19, забезпечуючи дотримання «холодового ланцюга».

  • Загальна вартість холодильного обладнання складає близько 259 тисяч гривень

Як повідомляє Самгородок Наш, сертифіковане холодильне обладнання, зокрема 3 великих та 2 маленьких холодильників для належного зберігання імунобіологічних препаратів надійшло днями. Крім того, спеціально для складу зберігання імунобіологічних препаратів додатково поставлена морозильна камера.Загальна вартість холодильного обладнання складає 258 583,78 грн.

Дана партія — холодильники з льодовим захистом та морозильна камера з акумуляторами холоду — закуплена Міністерством охорони здоров'я України в рамках спільного проекту зі Світовим банком та в партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ), який доставив його в Україну, а потім до медичних закладів.

Відео дня

Відповідним наказом Департаменту охорони здоров'я та реабілітації Вінницької ОВА, холодильники розподілили серед лікувально-профілактичних закладів, які проводять щеплення населенню області. 

Зазначене холодильне обладнання отримали: 

— На сьогоднішній день все обладнання підключено до електромережі, працівники, які будуть працювати з ним, пройшли навчання та інструктаж. Зберігання вакцин — це найтриваліший з етапів «холодового ланцюга», дотримання якого передбачено порядком, затвердженим МОЗ України. Закуплена техніка має автономну здатність підтримувати необхідну температуру, тож, навіть за відсутності енергопостачання, вакцини надійно зберігатимуться упродовж тижня, — йдеться у повідомленні

Читайте також:

Козятинська громада отримала дві гуманітарні допомоги

Козятинська центральна районна лікарня отримала гуманітарну допомогу

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up