Центральну площу Козятина прикрасили Пасхальною інсталяцією

Центральну площу Козятина прикрасили Пасхальною інсталяцією

Козятинчани, а саме працівники відділу культури та художники міста, створили святкову інсталяцію, яку вже встановили на центральній площі

Як повідомила на своїй сторінці у фейсбуці очільниця Козятинської громади Тетяна Єрмолаєва, ніжні акварельні ескізи-писанки, що прикрасили композицію, створила черкащанка, яка народилася у Козятині, Тетяна Куліш. Також на інсталяції є писанки на папері, намальовані учнями Козятинської музичної школи художнього класу під керівництвом викладачів Наталії Степанюк та Інги Загайкевич. 



У центрі композиції розмістили плетений кошик та вінок з лози, створені руками керівника гуртка «Чарівна лоза» Центру дитячої та юнацької творчості Тетяною Фабіцькою та її учнями. 

Динамічності, легкості, відчуття миру додали білі голуби Андрія Салинко. А вклала частинку своєї душі та об`єднала всі елементи композиції Наталія Салинко. 

Відео дня

«Створення інсталяції згуртувало і додало відчуття віри, миру та надії! А також хоч трохи покращить настрій усім мешканцям! Запрошуємо вас відвідати яскраву фотозону та залишити фото на пам‘ять!» – йдеться у повідомленні Тетяни Єрмолаєвої.

Читайте також:

Діти знову ходять на гуртки. Як змінилася робота у Центрі дитячо-юнацької творчості

Куплю, продам, робота, ремонт, нерухомість, автомото: усі свіжі оголошення Козятина

«Діти за Мир в Україні». Під таким гаслом у Махнівку повернувся дитячий футбол

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up