Центральну площу Козятина відремонтують ще не скоро

Центральну площу Козятина відремонтують ще не скоро

Голова міста Олександр Пузир розповів, що це дороговартісний проект, який включатиме, крім водопостачання, ще водовідведення, озеленення, освітлення, викладення бруківки, дизайнерські рішення.

Козятинська мсіська рада на своєму сайті відзвітувала про розвиток культури міста. Мовляв, в Козятині вирішено багато інфраструктурних, культурних, соціальних проектів.  Та й проблем у культурній галузі міста вистачає. За останні роки фінансування полізло вгору. Ось що кажуть цифри: 2015 рік – близько трьох мільйонів гривень, 2016 –понад чотири мільйони, більше восьми мільйонів, а в 2018 – десяточка!

Що зробили? Відремонтували міський будинок культури. Осучаснили фасад козятинської дитячої музичної школи, перекрили дах музею міста. Болючим питання залишається реконструкція центральної площі — місця, де відбуваються культурно-розважальні заходи, концерти, спортивні змагання. 

Коли ж візьмуться за площу?

Відео дня

За словами мера Козятина Олександра Пузиря, оновлення площі в планах є. Наразі виготовлено проектно - кошторисну документацію на водопостачання. Передбачено водогін до міського будинку культури для зрошення газонів та облаштування фонтану. Громадські організації міста представили візуальні бачення громади, але без проектної документації. Також голова міста додав, що це дороговартісний проект, який включатиме, крім водопостачання, ще водовідведення, озеленення, освітлення, викладення бруківки, дизайнерські рішення.

Залишається тільки чекати та сподіватися, що в найближчий час центральна площа Козятина стане гордістю міста, а не його позором.

Нагадаємо:

Фонтани, алея закоханих, фотозона, творчий майданчик: визначилися з проектом центральної площі Козятина
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up