«Ці тарифи не можуть бути запроваджені до Козятина»

«Ці тарифи не можуть бути запроваджені до Козятина»
Ми неодноразово писали про низьку якість водопровідної води у Козятині. У серпні минулого року пан Олександр приніс у редакцію чорного від бруду водяного фільтра. Ним він користувався всього кілька днів

До редакції звернувся колишній начальник локомотивного депо Микола Шутов. Чоловіка, як і більшість мешканців міста, обурило підняття тарифів на воду. 

– Я козятинчанин, прожив тут усе життя і нікуди їхати звідси не збираюся. Мені не байдуже, що відбувається у місті, – каже Микола Шутов. – Я написав звернення на ім’я керівника ТУБМЕС-6 Герасимюка. Одну копію відніс міському голові. Іншу – вам, у редакцію. Я хочу, щоб козятинчани знали, що свої права можна і треба відстоювати.

Подаємо звернення Миколи Шутова у повному обсязі:

«Відповідно до об’яв, які працівники ТУБМЕС-6 вивісили на будівлях міста Козятин 20 лютого 2020 року, стосовно повідомлення щодо постанови НКРЄКП від 4 лютого 2020 року №283, де для АТ «Українська залізниця» з 5 лютого 2020 року встановлюються такі тарифи: водопостачання 25,64 грн та водовідведення 15,49 грн та разом 41,13 грн за 1 метр кубічний.

Ознайомившись уважно з постановою та пунктом 107 (до речі, останній пункт постанови), де обговорено, що пункт діє на АТ «УЗ» зі структурою, наведеною в додатку до постанови. Додаток 107 — це структура тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення АТ «УЗ» і вона ніяким чином не може бути запроваджена до міста Козятина.

Відео дня

Тому як не АТ «УЗ» є постачальником міста послугою подачі води для населення нашого міста, а ним є установа ТУБМЕС-6. Відповідно, у ТУБМЕС-6 повинна бути калькуляція витрат на надання такої послуги населенню. Крім того, підприємство має бути належним чином зареєстроване для надання такої послуги.

А також вода, яка постачається населенню, повинна відповідати вимогам державних нормативних актів на питну воду. А ні в якому разі не бути такої якості, яка є на даний час постачання по місту.

Тому майже все місто купує або набирає з криниць воду для потреб особистих.

У зв’язку з вищевикладеним, прошу вас надати розрахунки витрат на водопостачання та водовідведення на 1 метр кубічний води та аналізи води, яку ви подаєте по місту для населення, а також дозвіл на вашу реєстрацію як постачальника даної послуги.

Відповідь за поставленими питаннями прошу надати у встановлені терміни мені, в місцеву газету та меру міста.

Свій лист передаю в місцеву газету та меру, щоб мешканці міста знали про моє звернення до вашої установи з цього питання. Для мене особисто як для жителя міста це важливо.

Проводити оплату послуг за вказаною вартістю послуг буду тільки після отримання обгрунтованої відповіді на моє звернення.

З повагою до вас і надією на порозуміння

пенсіонер Шутов М.М.»

Читайте по темі води:

Депутати не прийняли мораторій на підвищення вартості води

«Ця вода як нафта»: козятинчани пікетували під міською радою через підвищення цін на воду
 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ігор

    Шутов М.М - єдина адекватна людина у цьому місті. Річ навіть не у цьому зверненні з питання тарифу на воду. Пам'ятаю, як він кілька років тому, рекомендував" Пузирю і Ко"
    встановити газові котельні для потреб лікарень, садочків і шкільних закладів. Тоді всі кричали шо це вже "минуле". А зараз весь цивілізований світ повертаєтся до використання газу, як єдиній альтернативі, ТЕЦ і інших забруднюючих екологію  джерел тепла. Зараз тих два "сміттєспалувальних завода" , які ми називаємо котельні, забруднюють все містт смородом і влітають  бюджету дорожче будь-якого газу.  
    P.S Чекаємо в цьому році наступну партію ідіотів з їх  планом, як добити це "місто"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up