10 тисяч кроків щодня. Що про це кажуть спеціалісти? Опитування

10 тисяч кроків щодня. Що про це кажуть спеціалісти? Опитування

Кожен чув, що щодня потрібно проходити 10 тисяч кроків. Вони є метою здорової людини.

Однак мало хто знає, звідки взялася саме ця цифра. Цікаві деталі 24 каналу  розповіла нутриціологиня Ольга Усенко.

— 10 тисяч кроків – це близько 7-8 кілометрів. Дослідження 2011 року показало, що здорові люди можуть проходити від 4 до 18 тисяч кроків на день, і що 10 тисяч кроків на день – розумна мета для здорових людей, – зазначила Усенко.

Також, нутриціологиня пояснила, що в рекомендації від центру з контролю й профілактики здоров'я (CDC) зазначено, що 150-300 хвилин на тиждень потрібно займатися помірною аеробною фізичною активністю і, якщо дотримуватися хорошого темпу при ходьбі, як раз можна потрапити в ці рекомендації.

Відео дня

Кількість кроків, які ви маєте зробити за день, має залежати від стану вашого здоров'я й від ваших цілей. Наприклад, якщо у вас хворі суглоби й багато зайвої ваги, активність може бути нижчою.

Водночас підкреслюють, що 10 тисяч кроків щодня дозволяють спалити від 250 до 550 ккал залежно від швидкості, місцевості та індивідуальних особливостей організму.

Крім того, фізична активність дозволяє підтримувати дефіцит калорій протягом дня.

Опитування

А скільки ви проходите кроків щодня?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up