Тягнули за волосся і били ногами: 14-річна козятинчанка з подругами мордувала знайому

Тягнули за волосся і били ногами: 14-річна козятинчанка з подругами мордувала знайому
  • Усе відбувалося у селі Хажин Бердичівського району. А фігуранти справи - з нашої області. Поліцейські відкрили кримінальне провадження за вказаним фактом. 
     

«Я хотіла повернути з ним стосунки, а потім прочитала вашу переписку», — із цих слів за кадром, почалася суперечка між дівчатами. Кому має належати хлопець,троє неповнолітніх через побиття пояснювали іншій. «Крістіна, з коліна її в..би, по голові не бий, бо ти її заб'єш!» — жорстокі вказівки розлюченої кривдниці на ненормативній лексиці вражають. Оскаженілі дівчата, попри благання потерпілої, б'ють її ногами по тілу і по голові, тягнуть за волосся. Зупиняються, коли у дівчини обличчя і одяг залитий кров'ю. Жахливі тортури фільмують на телефон. Згодом це відео розповсюджують соцмережами.

Поліція про побиття дізналася від матері потерпілої. За словами представниці  відділу комунікації поліції Житомирської області Ольги Номерчук, 18 лютого до Бердичівського відділу поліції звернулась жителька району та повідомила про побиття її 14-річної доньки. Свою заяву жінка підтвердила відеозаписом із Фейсбуку. 

У  ході слідства, між чотирма школярками, 2005 року народження, виник конфлікт через хлопця. Усі четверо знайомі між собою та підтримували стосунки, хоч і мешкають у різних місцях та навчаються у різних школах

Відео дня

17  лютого троє дівчат призначили зустріч іншій для розмови. Разом відійшли у безлюдне місце поблизу закинутої будівлі у с. Хажині Бердичівського району. Там спілкування між школярками швидко перейшло у побиття потерпілої. Під час цього одна з кривдниць усе фільмувала за допомогою мобільного. Згодом, ввечері цього ж дня, виклала запис у соціальну мережу. Травмована дівчина повернулась додому та розповіла про все матері, а та звернулась у поліцію.

— Усі учасниці конфлікту відомі. Це мешканки райцентру, села Хажина Бердичівського району та села Жежелів сусідньої Вінницької області, Козятинського району. Потерпіла навчається разом з однією із кривдниць, з іншими познайомилась теж через неї, — розповідає начальник сектору ювенальної превенції ГУНП Наталія Гончарук. Двоє із цих дівчат уже потрапляли у поле зору поліції: одна через втечу з дому, інша — підозрювана у вчиненні крадіжки.

Голова Жежелівської сільської ради Євгенія Слюсаренко теж не дає позитивних характеристик кривдниці.

— Дівчині лише чотирнадцять років, а в неї за плечима були крадіжки, розбої та інші злочини. Виховується в неблагонадійний родині. У нас в селі вона не прописана, часто приїздить у Жежелів до бабусі, — розповідає голова. За словами представниці прес служби Житомирської  поліції, постраждала дівчина з численними тілесними травмами знаходиться вдома, також проходить медичну експертизу. 

Поліцейські попередньо кваліфікували дії неповнолітніх як хуліганство. Дівчат доставили до Бердичівського відділу поліції для проведення необхідних слідчих дій. Тож нині усім трьом загрожує кримінальна відповідальність за травмування подруги. Також ювенальні інспектори проводять відповідну роботу з родинами неповнолітніх.

Лариса Олійник
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (23)
  • Руслан

    На зону сцыкух ,и Пизды  дать каждой
  • Юртаев Питор Джонс

    Це дуже  погано.
  • Юртаев Питор Джонс

    За це требо сажать в'язницю шоб людина розомила шо е наказания за злодіяння які вони роблять.
  • Татьяна

    Якщо  вони десь попадуться в Козятині

    Їх роздеруть як тіх жабів . Нелюдки, страхоті
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету. 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати 14:01 «Одужую після надскладної операції, готуюсь до хімії» 13:50 Благодійний фонд Миколи Філонова допомагає організовувати харчування в школах Вінниччини (пресслужба БФ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up