У 16 районах Вінниччини заборонено купатись. Козятинський в переліку

У 16 районах Вінниччини заборонено купатись. Козятинський в переліку
  • Цього року у Тростянецькому, Тульчинському, Гайсинському районах, де протікає річка Південний Буг, дозволено купатися.
  • В інших районах міські та селищні ради забороняють відпочивати.
  • Це стосується місцевих водойм Немирівського, Оратівського Піщанського, Погребищенського, Калинівського, Козятинського, Літинського. Бершадського, Крижопільського, Барського, Теплицького, Могилів-Подільського, Жмеринського, Хмільницького, Іллінецького, Ямпільського районів.
  • Про це повідомляє Ввнницька хвиля

Спеціально відведені місця для купання є у трьох районах Вінниччини, де протікає річка Південний Буг. Це села Степашки Гайсинського району та Заозерне Тульчинського району, а також у Ладижині Тростянецького району. Там облаштували пляж та встановили попереджувальні знаки. У Ладижині є рятувальний пост, де працює 8 людей, в тому числі 4 охоронці. На його утримання у 2020 році з міського бюджету передбачено 809 тисяч гривень. На знаки безпеки, які встановлять біля зон відпочинку, пляжів із місцевого бюджету планується виділити 5 000 гривень.

У Іллінецькому, Ямпільського та Хмільницькому районах немає спеціального пляжу для купання, але сезонний рятувальний пост все ж є. В Іллінцях на такому пості працює одна людина. На її утримання в місцевому бюджеті заплановано виділити 72 000 гривень. У Хмільнику при КП “Хмільниккомунсервіс” створений рятувальний пост, який фінансується з місцевого бюджету. У ньому працює два рятувальники. У 2020 році на його утримання виділено 201 043 гривні. 

Нагадаємо, у минулому році в аналогічний період ми повідомляли, що у водоймах Козятина виявили кишкову паличку. Чим це загрожує?
 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up