У Буковелі Козятинські «Леви» двома складами виграли «лігу чемпіонів»

У Буковелі Козятинські «Леви» двома складами виграли «лігу чемпіонів»
  • Минулого тижня Козятинські «Леви» U-7 та U-9 на турнірі, присвяченому Дню Незалежності здобули перемогу в обох вікових категоріях.
  • Що було цікавого на турнірі Bukovel Cup 2022 і як проходили змагання?

На турнір в Карпатах у змаганнях брали участь 16 команд із різних областей України. Серед спортсменів старшої вікової групи U 9 було 7 команд. Це ФК «Viva cup» Хмельницький, ДЮСШ-15 Київ-1, ФК «Зубр» Львівська область, ДЮСШ-15 Київ-2, ФК «Леви» Львів, ФК «Леви» Козятин, ФК «Гнівань».

Молодші футболісти були представлені дев’ятьма колективами: ФК «Чемпіон-1» та ФК «Чемпіон-2» з Києва. ФК «Джуніор» Львів, ФК «Леви» Козятин, ФК «Леви» Львів, ФК «Голдберрі» Чернівці, ФК «Чемпіон-3»  Київ, ФК «Шахтар» Вінниця, ФК «Сторожинець Спарта» Чернівецька область.

Проходили ігри двох вікових груп на полях №1 та №2. Спочатку команди за коловою системою визначали четвірку кращих. Такі четвірки потрапляли в стадію змагань «ліга чемпіонів». Команди, які в обох вікових категоріях зайняли місця з 5-го і нижче, змагалися за коловою системою в «лізі Європи».

Відео дня

Після ігор у групах обидві команди Козятинських «Левів» без особливих проблем пробилися до четвірок кращих. Найцікавішими матчами наших футболістів в старшій групі була гра Козятинських «Левів» із «Зубром» Львівська область — 6:0 і напружений  з командою міста Хмельницький поєдинок, де наші «Леви» вирвали перемогу 2:1. 

У молодших футболістів «Леви» не залишили шансів супернику у грі з «Голдберрі» 4:0 Та гра гідних один одного суперників: «Левів» і першої київської команди «Чемпіон». Фінальний свисток того матчу сповістив, що гра закінчилася перемогою «Левів» з рахунком 2:1.

Не було проблем у молодших козятинських футболістів у «лізі чемпіонів». Вони впевнено фінішували на першому місці. В «лізі чемпіонів» старшої вікової категорії переможця довелось визначати пробиттям пенальті. Козятинські «Леви» та ФК «Гнівань» мали в своєму активі однакову кількість очок. Однакова у них була різниця забитих і пропущених м’ячів. У футбольній лотереї фортуна посміхнулася дев’ятилітнім «Левам». З чим ми їх вітаємо.

«Леви» свої медалі за перше місце поклали в кубок і взяли курс на Козятин.

Після повернення наших гравців з Буковеля ми спробували почути враження від турніру тренера «Левів» Руслана Гуменюка. Він був небагатослівним. Каже, на турнірі в Карпатах була чудова атмосфера. 

— За три дні змагань команди відіграли багато хороших ігор, за що їм велике дякую. Дуже вдячний батькам футболістів за підтримку команди, — сказав тренер.

З інших джерел стало відомо, що на змаганнях в Буковелі наші «Леви» були настільки в центрі уваги, що всі назву нашого міста стали вимовляли правильно. Приємно, що завдяки козятинським футболістам, більше людей на Західній Україні знають, як правильно називається наше місто.

Читайте також:

У Глухівцях відкрили шахову школу «Біле чорне»

Кирило Луценко — володар срібної нагороди Кубка України з легкої атлетики

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up