У “Дельфіні” змагалися плавці

У “Дельфіні” змагалися плавці

У козятинському басейні “Дельфін” відбулися відкриті змагання з плавання дітей віком від 6-ти до 18 років.

Суботнього ранку 21 жовтня вони змагалися в десяти дисциплінах.

Розпочали змагання плавці вільного стилю. На дистанції 50 метрів серед дівчат найкращого результату досягла Кіра Онофрійчук. У неї перше місце. Діана Федорук відстала від переможниці на лічені секунди. Вона друга. Катерина Венжик була  третьою — у неї також хороший результат.

Серед хлопців на цій дистанції переміг Ілля Кузьменко. Максим Лисенко посів друге місце. Третє місце у Влада Стрикозова. Юнаки на цій дистанції розмістилися в такому порядку: Дмитро Михальчук на першій сходинці п’єдесталу пошани, Назар Франчук  на другій сходинці, а Олександр Кривулько — третій.  

Відео дня

Далі в змаганнях плавців вільного стилю замінили брасисти. Вони стартували з самої короткої дистанції на 30 метрів. У цій дисципліні перемогла Діана Федорук, Аліна Міщенко фінішувала другою. Серед хлопців на 50 метрів переміг Олександр Коростій, другим був Євген Камінний. У юнаків на цій дистанції перемогу здобув Дмитро Савчук, на другому місці Павло Нікіфоров, а замкнув призову трійку Володимир Швець.

У запливах на 50 метрів на спині серед дівчат знову була першою Кіра Онофрійчук. Катерина Венжик підвищилася в класі. Вона третє місце вільного стилю змінила на друге в запливі на спині.Третьою фінішувала Наталія Федорук.

У хлопців на цій дистанції не було рівних Іллі Кузьменку. Роман Павлюк на другому місці, а Іван Омельчук на третій сходинці. У юнаків перемогу здобув Назар Франчук, Олександр Кривулько на другому місці, В’ячеслав Дорожинський третій. Заплив 100 метрів на спині виграв також Назар Франчук, а Олександр Кривулько та В’ячеслав Дорожинський фінішували в тому порядку, що й в запливі на 50 метрів.   

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up