У День всіх закоханих у Козятині планують зареєструвати шлюб п'ять пар

У День всіх закоханих у Козятині планують зареєструвати шлюб п'ять пар
  • У День Святого Валентина, 14 лютого, на Вінниччині шлюби реєструватимуть аж до опівночі.
  •  Подати заяви можна буде у двох містах області – Вінниці та Калинівці. 

 

Як повідомили у Міністерстві юстиції України, 14 лютого всі закохані зможуть не лише подати заяву про державну реєстрацію шлюбу до відділу ДРАЦС (державної реєстрації актів цивільного стану), а й зареєструвати шлюб, якщо він призначений у цей день. І зробити це можна буде з 08:00 до 24:00.

Цей захід називається «Кохання поза часом» і його учасниками цього року стануть 65 відділів ДРАЦС у всіх областях України. У Вінницькій області таких два.

1) Вінницький міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький)

Відео дня

адреса: 21009, м. Вінниця, вул. Замостянська, 26;
телефон: (0432) 61-25-02, 61-67-38, 61-22-60;
електронна пошта: [email protected].

 

2) Калинівський районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький)

адреса: 22400, м. Калинівка, вул. Вадима Нестерчука, 22;
телефон: (04333) 2-15-63;
електронна пошта: [email protected].

Як повідомили газеті у козятинському міськрайонному відділі державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області  в День закоханих планують зареєструвати свій шлюб п'ять пар. В минулому році їх було чотири.

Нагадаємо, Козятинський міськрайонний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Вінницькій області, 22100, м. Козятин, вул. Пилипа Орлика, 5   – (04342) 2-19-07 [email protected]

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up