У другій школі грали у шахи. Хто переміг?

У другій школі грали у шахи. Хто переміг?

11 вересня 2019 року у приміщенні загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 міста Козятин відбулись шкільні змагання з шахів. 

Директор другої школи, спільно з педагогом-організатором та вчителем фізичної культури організували шкільні змагання з шахів. Щоб сформувати команду школи з шахів та підготувати її до командного змагання з шахів серед шкіл міста Козятин.

До змагання допускались всі бажаючі школярі 2002 року народження та молодше, які вміють грати в шахи. Попередньо зареєструвалось на участь у змаганні 54 учня.  Але за перемогу боролось лише 40 школярів від 2 до 10 класу. Шкільні змагання проводились за швейцарською системою у 5 турів. 

Перше місце посів учень 9-А класу Богдан Гавловський, який набрав 5 очок із 5 можливих. Друге місце за вихованцем шахової школи при Центрі дитячої та юнацької творчості міста Козятин - учень 4-Б класу Артем Безкостий, який набрав 4,5 очка із 5 можливих. Третє — за ученицеюб 10-А класу Дарією Крот, яка набрала 4,5 очка із 5 можливих, але поступилася другому призеру за системою коефіцієнтів Бухгольця.

Відео дня

Ці переможці сформували першу команду школи для участі в командному змаганні з шахів серед шкіл міста Козятин.

Переможці отримали грамоти та призи (шахові книги та солодощі). Подібним чином нагороджено також найкращих шахістів серед 2, 3 і 4 класів - учня 2-Б класу Дениса Іщука, який набрав 2,5 очка із 5 можливих, учня 3-А класу Івана Драчука, який набрав 1 очко із 5 можливих та учня 4-Б класу Іллю Барчука, який набрав 3 очка із 5 можливих.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up