У ДТП під Махнівкою загинула людина

У ДТП під Махнівкою загинула людина

У вівторок близько 18.00 на автодорозі Могилів-Подільський–Житомир, неподалік Махнівки сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода.

Водій автомобіля “Мерседес-Віто”, 35-річний вінничанин,  здійснюючи маневр обгону, не впорався з керуванням, в результаті чого автомобіль з’їхав у кювет та перекинувся.

В автомобілі, крім водія, знаходився 45-річний житель Хмельницького, якій від отриманих травм загинув на місці пригоди.

Водій не постраждав.

Відео дня

Усі обставини та причини ДТП з’ясовуються поліцією.

ФОТО з сайту http://vn.npu.gov.ua

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня Від читача 09:28 Пожежний схематоз 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати 14:01 «Одужую після надскладної операції, готуюсь до хімії» 13:50 Благодійний фонд Миколи Філонова допомагає організовувати харчування в школах Вінниччини (пресслужба БФ) 12:27 «Ямковий ремонт з нанотехнологіями» у Козятині. Відео від читачів play_circle_filled 12:09 Козятинський ЦНАП отримав комплект сучасної портативної техніки 11:01 Десятка найдорожчих закупівель міської ради у березні 10:20 Родинам загиблих Героїв Ігоря Болдіна та Анатолія Федорця вручили державні нагороди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up