У ДТП під Вінницею постраждав Ваня, якого катувала мачуха

У ДТП під Вінницею постраждав Ваня, якого катувала мачуха
  • Близько 13 години 19 вересня на автодорозі сполученням Турбів-Вінниця, неподалік від повороту на село Козинці Липовецького району сталася дорожньо-транспортна пригода. Зіштовхнулися три автомобіля –  Audi Q-7, Opel та Volkswagen Passat.
  • Загинуло двоє людей – водій та пасажирка останньої автівки. А двоє дітей, пасажирів машини, доставлено до обласної дитячої лікарні.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, за попередньою інформацією слідства, водій автомобіля Audi Q-7 виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з Volkswagen Passat та Opel.

Водій Audi Q-7, вінничанин, 1976 року народження,затриманий в процесуальному порядку. На момент вчинення аварії перебував у стані алкогольного сп'яніння. Обставини та причини ДТП встановлюються на місці події слідчо-оперативною групою поліції.

Відео дня

В аварії загинули мешканці Липовецького району: 61-річний  чоловік та 53-річна жінка. З різного ступеня важкості травмами госпіталізовано 8-річного хлопчика та 5-річну дівчинку, які їхали разом з ними в автомобілі.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть кількох осіб). Санкція статті передбачають до 10 років позбавлення волі.

Слід додати, що у жахливому ДТП на дорозі між Вінницею і Турбовом, унаслідок якого загинули дві людини, постраждали також двоє діток. У вкрай важкому стані у реанімаційному відділенні Вінницької обласної дитячої лікарні перебуває 8-річний Іванко. Півтора року тому хлопчик став «зіркою», коли його побула мачуха, а вся країна слідкувала за розслідуванням кримінального провадження.

Нагадаємо, 19 червня 2020 року, апеляційний суд повідомив: вирок першої інстанції стосовно мачухи Іванка Скоркіна з Козятинського району — законний і справедливий. Жінку визнали винуватою у скоєнні злочину — катування.
 

 

Наразі, як зазначає В.Затайдух, з’явилося багато бажаючих зібрати для нього гроші, долучилися й аферисти, тому вінничанин просить бути обачними із допомогою.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Зоя Макодзеб

    За такі наслідки треба давати пожизнено 2 смерті і пяний
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up