У «Джурі» рої Козятинської міської ТГ завоювали всі призові місця

У «Джурі» рої Козятинської міської ТГ завоювали всі призові місця

У період з 11 січня до 10 травня Вінницький обласний центр туризму, спорту, краєзнавства та екскурсій проводив ІІ (обласний) етап Всеукраїнського заочного конкурсу звітів про роботу роїв Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») (молодша вікова група).

Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») є системною формою національно-патріотичного виховання дітей, молоді, важливим засобом громадянської освіти та формування національно-патріотичної свідомості.

В обласному етапі взяли участь 5 команд (роїв)-переможців міського етапу конкурсу ЗЗСО Козятинської міської ТГ:

  • І місце - рій «Єдність» (Кордишівська СЗШ);
  • ІІ місце - рій «Котигорошки» (НВК «ліцей-школа») та рій «Котигорошки» (Козятинський ЗНВК №9);
  • ІІІ місце - рій «Нащадки козаків» (СШ №1) та рій «Калина» (Махаринецька СЗШ).

Відео дня

Серед 45 робіт з 21 територіальної громади закладів загальної середньої освіти Вінниччини, які представили звіти про свою роботу, рої Козятинської міської ТГ завоювали всі призові місця:

  • І місце – рій «Єдність» Кордишівської СЗШ (керівник - Левицький В.М., учитель фізичної культури та захисту України);
  • ІІ місце – рій «Котигорошки» НВК «ліцей-школа» (керівник – Міщук Т.В., учитель початкових класів);
  • ІІІ місце – рій «Котигорошки» Козятинського ЗНВК № 9 (керівник – Максименко Т.Б., учитель початкових класів).

— Вітаємо переможців та всіх учасників ІІ етапу заочного конкурсу звітів про роботу роїв гри «Сокіл» («Джура»). Щиро дякуємо педагогам, які забезпечують формування світогляду молодших учнів на ціннісних орієнтирах, привертають увагу до історії, звичаїв та традицій свого народу, виховують справжніх громадян України, — йдеться на сайті міської ТГ

На Іграх Героїв Україну представлятиме козятинчанка Ярослава Мазур
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Альоша Капніст

    А махновска ТГ участи не брала? Досить покатуньок на жопах велосипедах та поетеси в мишке на лошадях ? Уровень культуры ! Отделы создали премии получают результаты _  ноль !!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:37 Ворог атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up