У Флоріанівці відкрили сучасний дитячий садочок

У Флоріанівці відкрили сучасний дитячий садочок
  • Офіційне відкриття відремонтованих кімнат, ігрової та спальні, разом із санвузлом та передпокоєм, відбулося у понеділок, 4 жовтня.

На ремонт та закупівлю необхідного обладнання з міського бюджету витратили 651 тисячу гривень. Приміщення розраховані для однієї різновікової групи малят Флоріанівського старостинського округу, у якій працюватиме два вихователі та один асистент вихователя для інклюзії. Дошкільне відділення має окремий вхід та внутрішній перехід до школи, адже гаряче харчування готує харчоблок гімназії. До слова, цьогоріч здійснено ремонт їдальні та спортивного залу в будівлі Флоріанівської гімназії. Там встановили нову сантехніку, сучасне світлодіодне освітлення, а стіни та підлогу оздобили новим кахлем.

Як пишуть на сайті міської ТГ, понад 30 років дошкільний навчальний заклад у селі працював у старому приміщенні колишньої школи, якому цьогоріч виповнилося 84 (!) роки. Зрозуміло, що і стан будівлі, і її обслуговування (опалення, освітлення тощо), враховуючи такий поважний вік, залишав бажати кращого. І такий кращий варіант з’явився у діток, що відвідуватимуть дитсадок вже від поточного навчального року, позаяк відремонтований та організований за сучасними нормами освітній простір для дошкільнят облаштували на першому поверсі двоповерхового приміщення нової школи.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач73

    Бажаємо успіхів всім діткам садочку!

    Artur Edu reply Читач73

    Успіхів у чому саме?

keyboard_arrow_up