У Глухівцях пройшов турнір пам’яті загиблому воїну Олександру Оцабері

У Глухівцях пройшов турнір пам’яті загиблому воїну Олександру Оцабері

В неділю, 25 липня відбувся другий турнір пам’яті з малого футболу за форматом (7+1). Присвячений він був загиблому воїну АТО Олександру Оцабері, уродженця села Красівка Бердичівського району похованого 13 листопада в селі. Панасівка, який у 2016 році загинув, захищаючи нашу державу від російської агресії.

На турнірі почесними гостями була дружина загиблого АТОвця Ганна та сини Євген з Владиславом. У мітингу реквіємі згадали, що до війська Олександр був призваний в липні 2014 року і мав позивний Десант. Воював у Нікішино, Попасній, Артемівську, пройшов через пекло Дебальцівского котла. В грудні того ж року був важко поранений в плече, Після того, як залікував рани став цивільним. Тільки Олександр знав, що він природжений військовий. І в кінці 2015 року, підписавши контракт зі Збройними Силами України, знову повернувся на фронт. Служив у 199-му учбовому центрі ВДВ при 95-ій бригаді.

В ніч з 10 на 11 листопада 2016 року, під час зіткнення з розвідувально-диверсійною групою ворога під містом Торецьк у Донецькій області, отримав важке мінно-осколкове поранення, підірвавшись на фугасі, від якого загинув.

Відео дня

У вітальному слові селищний голова Олександр Амонс висловив щиру подяку батькам загиблого воїна , дружині Ганні яка з синами була присутня на заході вручив букет гарних квітів

 

 Депутат Глуховецької селищної ради Яна Шелухіна, депутати обласної ради Ірина Колесник та Павло Пойда вручили дітям загиблого воїна цінні подарунки та футбольні м’ячі,

На турнірі були присутні багато друзів Олександра і тих, хто знав його особисто. В знак пам’яті Олександра провели турнір з футболу.

Цього року у турнірі пам’яті взяли участь чотири команди: Це фаворит турніру СК «Промінь» та ДЮСШ «Колос» Глухівці, збірна команда сіл Гуровець, Непедівки, Пузирок і Панасівки, та команда містечка Залізничне Козятинської ТГ.

Турнір пройшов на високому спортивному рівні та дружній атмосфері. Тільки турнір є турнір, а в ньому є переможці, призери і ті, які залишились за крок від медалі.Тож перше місце у ФК «Промінь» На другому місці команда Залізничного. Бронзовими призерами стали футболісти збірної 4-х сіл. Замкнули четвірку кращих футболісти «Колоса»

Команди нагороджені медалями та кубками за зайняте місце.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up