У Глухівцях відбудеться стрілецький турнір пам'яті Андрія Костюка

У Глухівцях відбудеться стрілецький турнір  пам'яті Андрія Костюка
  • У п'ятницю, 2 грудня в спортивній залі Глуховецького ліцею відбудеться стрілецький турнір пам'яті Андрія Костюка
  • День народження Героя стане Днем народження нової традиції...

Про це повідомляє Глуховецький ліцей Глуховецької селищної ради

  • Початок реєстрації — о 12:30.

Початок турніру — о 13:00

До участі запрошуються усі бажаючі (починаючи з 2008 р.оку народження)

Відео дня

Додамо — днями Меморіал героїв опублікував допис-пам'ять Андрія Костюка

«36-річний кулеметник Андрій Костюк, позивний Ворон, загинув 30 серпня 2022 року в районі села Нестерянка Запорізької області. Після наступу на населений пункт командир віддав наказ відступити в посадку. Опівночі розпочався мінометний обстріл, осколок пробив сонну артерію Ворона, він помер за лічені секунди.

«Це була найкраща людина на усій планеті Земля. Без нього не можу уявити, як жити далі, якби не діти... Ми прожили разом 15 щасливих років, побудували будинок, народили двійко прекрасних дітей, жили заради майбутнього, а в один день все перевернулося з ніг на голову. Перед походом до військкомату сказав: "Краще зараз піду я, а не через декілька років наш син". Андрій був оптимістом по життю і завжди говорив, що все буде добре, вмів підтримати та підбадьорити. Був відданим другом, вірним, коханим чоловіком, найкращим сином та батьком», — розповіла дружина Галина.

«Андрій був мужнім воїном і патріотом, з перших днів війни пішов боронити свою сім'ю, свою Батьківщину і нас з вами. А ще він був найкращим сином, чоловіком, батьком та другом, був найсвітлішою людиною. Справедливий, добрий, врівноважений, спокійний. Його друзі та знайомі пам'ятатимуть його життєрадісним та усміхненим. Таким він був завжди», — зазначили у Глуховецькій громаді.

Читайте про Героя:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up