У Іванівській громаді відкрили першу поліцейську станцію

У Іванівській громаді відкрили першу поліцейську станцію
  • В Іванівській територіальній громаді розпочали свою роботу місцеві «шерифи». Вони працюватимуть у поліцейській станції.

Відкриття поліцейської станції відбулося 4 листопада. Як інформує Іванівська сільська територіальна громада запрацювала вона у селі Уладівка.

Кабінети станції оснащені необхідною сучасною комп’ютерною та оргтехнікою, меблями й доступом до мережі Інтернет.

— Відкриття поліцейського офісу — це перший крок до зміни системи взаємовідносин між громадянським суспільством і поліцейськими, — зазначають у повідомленні. — Для поліції було виділено частину приміщення сільської ради, де було здійснено ремонт.

Відео дня

«Шерифом» став Руслан Міщенко. Він виявив бажання зайняти відповідальну посаду, взяв участь у конкурсі та успішно пройшов всі етапи. 

75-та поліцейська станція розташована по вулиці Миру, 3 у селі Уладівка Іванівської ТГ у Хмільницькому районі.

Для ефективного обслуговування семи населених пунктів громада придбала для свого «шерифа» автомобіль HAVAL.

Таку ж станцію 4 листопада відкрили у Турбівській територіальній громаді.

— Приміщення для роботи поліцейських в цих громадах були збудовані ще у 2018 році, однак за відсутності офіцерів громади функціонували як опорні пункти, — зазначають у відділі комунікацій поліції вінницької області. — Відтепер, у відремонтованих поліцейських станціях відповідно до стандартів ICITAP, «шерифи» житимуть і працюватимуть 24/7 заради безпеки і комфорту мешканців увірених їм територій.

Довідка

Проєкт «Поліцейський офіцер громади» — це черговий крок у реформі Національної поліції, направлений на безпеку та захист населення.

Мета проєкту полягає в тому, щоб офіцер поліції постійно знаходився поряд із мешканцями своєї територіальної громади, плідно співпрацював із жителями та орієнтувався на їхні потреби.

 

Читайте також:

У Козятині пограбували гурівчанина. Поцупили торби з продуктами

На Вінниччині СБУ викрила ще двох прибічників військової агресії рф. Один з них — з нашого району

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up