У Кордишівці запрацювала поліцейська станція

У Кордишівці запрацювала поліцейська станція
  • Події. Вона буде обслуговувати 10 населених пунктів.  Це  36- та станція на Вінниччині відкрита в рамках проекту «Поліцейський офіцер громади».

Під музику, урочисті оплески і традиційним перерізанням стрічки – відкрили у селі Кордишівка поліцейську станцію. Вона знаходиться в самому центрі села. 

«Новоспечена поліцейська станція обслуговуватиме села Сокілець, Кордишівку, Королівку, Рубанку, Флоріанівку, Титусівку, Прушанку, Пиківець, Пустоху та село Сигнал. Тут працюватиме два поліцейських офіцери. Вони тут будуть знаходитися понеділок вівторок із 10 до 13 години. Всі мешканці будуть мати їхні мобільні телефони, і звертатися по допомогу», - зазначає pаступник начальник відділу комунікацій ГУ НП у Вінницькій області Добровольська Ірина.

Відео дня

 

 В поліцейській станції облаштовано 3 робочі кабінети. Є пандус для пересування людей з інвалідністю. Приміщення освятили священики і побажали безпечної і праці офіцерам поліції.  

Поліцейські офіцери громади — Олександр Левчук та Олександр Журавльов

«В Козятинській територіальній громаді проект із облаштування поліцейських станцій успішно реалізується. Планується 3 -4 офіцера поліції для обслуговування 6000 тисяч населення. Поки що, я із своїм напарником будемо чергувати по змінно. Це буде наша друга домівка. Тут ми будемо приймати людей. На станції є  графіки прийому», - розповідає поліцейський офіцер громади Левчук Олександр. І продовжує: - Я буду проводити прийом із 10 до 13 години в четвер, мій напарник Олександр Журавльов у вівторок.

До нас можна звертатися із усіма питаннями, які ми вирішуємо в межах своєї компетенції. Якщо потрібно ми залучаємо соціальні служби».

Запитую, з якими проблемами можна звертатись до офіцерів поліції:

«В більшості це конфліктні ситуації, суперечки між сусідами, крадіжки, неадекватне поводження в алкогольному стані. Ситуацій може бути безліч. Також ми будемо патрулювати вулиці для забезпечення безпеки дорожнього руху, по всій громаді», - додає Левчук Олександр.

Під час відкриття станції вручили 5 нових автомобілів поліцейським, офіцерам 4 громад:  Шаргородської, Крижопільської та Пиківецької та Іллінецької

На Вінниччині оголосили набір поліцейських офіцерів громади

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач78

    мусора не люди, мусора гірше русні, їх взагалі не повинно існувати

keyboard_arrow_up