У коридорах поліклініки у чергах діти разом з хворими?

У коридорах поліклініки у чергах діти разом з хворими?

Завполіклінікою стверджує, що таких зараз там майже нема

 

У поліклініці козятинської центральної районної лікарні люди з самого ранку штурмують двері кабінетів. Тут й хворі, й ті, хто проходить профогляд. До дорослих, які очікують в коридорах поліклініки, додалися діти. Адже попереду новий навчальний рік і вони також мусять пройти профогляд.

Батьки звернулися до газети “RIA-Козятин” з проханням спробувати висвітлити проблему, щоб поліпшити ситуацію. Одна мама, яка живе в селі розповіла, що під час очікування прийому до лікаря, аби підписати листок огляду перед школою, її дитя знаходилося поруч з хворими і потім перехворіло. Інша повідала, що приїздила два рази з сином на профогляд, тому що не встигала потім на автобус, аби добратися додому в одне з сіл району.

Прокоментувала ситуацію з чергами заступник головного лікаря по поліклінічній роботі Галина Добровольська.

Відео дня

— Зараз дійсно великий наплив діток, які проходять профогляд перед дитячими садками і школою, — погодилась пані Добровольська. — Але люди самі створюють собі черги. Профогляд триває вже три місяці. На жаль, всі намагаються пройти його в останній місяць перед навчанням. Діток треба було приводити раніше.Та й зараз можна грамотно спланувати проходження лікарів. Наприклад, людям з району можна приходити у першій половині дня. А козятинчанам приводити дітей у другій половині дня. Щодо хворих на грип та ГРВІ чергах, то їх зараз майже нема. Практично всі люди приходять на профогляд.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Светлана Березовская

    В той же час, редактор газети- Тетяна Лозінська не дивлячись на чергу  у лікарні без докорів  сумління проходить  у кабінет ЕКГ БЕЗ ЧЕРГИ!!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up