У Козятин з Німеччини приїхало велике авто з допомогою для медичної галузі і мешканців

У Козятин  з Німеччини приїхало велике авто з допомогою для медичної галузі і мешканців
  • Кілька місяців перемовин з жителями Німеччини і у понеділок, 7 листопада від фонду «Допомога миру Гросостхайм» до Козятина приїхало велике авто з допомогою для медичної галузі і мешканців.
  • Розповіли як вийшли на контакти Леоніда Криницького з Німеччини, батьки якого жили у нашій Титусівці.

— Понеділок виявився не простий, але завжди в житті є місце диву і радості. Багато разів писала дописи-звернення до наших земляків, які народились, вчились в нашій громаді, а далі доля розселила по всій планеті. Це в прямому сенсі цього слова- планеті. Прохання підтримки для громади, ви можете вибрати самостійно отримувача: лікарню, школу, мешканців. Будьте амбасадором своєї малої Батьківщини, ви тут маєте родичів, друзів, багато чекає вашої підтримки, зателефонуйте, підтримайте, — написала Тетяна Єрмолаєва - Козятинський міський голова

Далі, як повідомляє очільниця громади, одного дня їй зателефонували і дали номер, для спілкування Леоніда Криницького з Німеччини. Його батько жили у нашій Титусівці. До 20 років він проживав з батьками у Дніпрі, а потім вони переїхали до Німеччині.

Відео дня

Кілька місяців перемовин і сьогодні, 7 листопада від фонду «Допомога миру Гросостхайм» до Козятина приїхало велике авто з допомогою для медичної галузі і мешканців.

— Усю допомогу організував і надіслав Фонд «Допомога миру Гросостхайм». Вдячні фонду за таку дієву і важливу підтримку громади. Вдячність організації «Фармацевти без кордонів» за згоду надати медицину, яку фонд закупив для вас. Окрема подяка голові фонду Крістоферу Хан, — підсумувала Тетяна Єрмолаєва

 

Опитування

Отримували гуманітарну допомогу у Козятині?

Додамо, у Козятині збирають одяг та взуття для переселенців і малозабезпечених. Розповідаємо, куди нести

Читайте також:

Понад 20 тисяч гривень на потреби ЗСУ зібрали у Козятині на турнірі з волейболу серед освітян

Разом із дітьми роблять окопні свічки для ЗСУ

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • Ирина Пряхина

    А чому допомога із Німеччини,а продукція українська?
  • Татьяна Найдюк

    То дайте щось і в титусівку на медпункт,наприклад велосипед фельдшеру
  • Геннадий Ткачук

    Гарна справа
  • Valentina Shaidovska

    Потрапить куди і потрібно, все що краще піде до еліти, а все інше громадянам,  може... Зараз сховають, а потім розділять як потрібно. Сумно.

keyboard_arrow_up