У Козятині через вітер і горіх погоріли електроприлади

У Козятині через вітер і горіх погоріли електроприлади
Енергетики необрізані гілки горіха залишили до кращих часів
  • У мешканців вулиці Зоряної від стрибка напруги в електромережі згоріли електроприлади. Це сталося тому, що дроти електролінії під час пориву вітру мали контакт з горіхом.
  • Зустрівшись з жителями Зоряної, ми дізналися, що в когось згорів тюнер, в когось мікрохвильова піч, холодильник чи телевізор.

Постраждалих небагато, але в кожного з них згоріла дороговартісна річ. 

— Коли ми прийшли з чоловіком з роботи додому, у всіх кімнатах стояв їдкий дим, – каже пані Оксана. – У нас згоріла тільки мікрохвильова піч, а наслідки від неї значно більші. Кіптява зайшла в усі щілини хати, осіла на штори. Сморід горілого чути навіть у шафі. Хоч все згортай і вези в пральню.

Олександр розповів, що відвіз свою мікрохвильовку на ремонт.

Відео дня

 – Коли її відкрили, з неї посипались, перетворившись на вугілля, колишні мікросхеми, – розповів пан Олександр, – довелось її викинути. 

Постраждали й інші мешканці цієї вулиці. 

—Таку ситуацію слід зафіксувати комунальними службами. І чим швидше це буде зроблено, тим краще, –  кажуть в «Раді адвокатів». – Потерпілим громадянам потрібно скласти акти на побутові прилади, які вийшли з ладу і з ними іти до організації, з якою був підписаний договір на електропостачання. Саме енергетики повинні встановити причину, від чого згоріли електроприлади. Саме вони повинні знайти винуватого. Енергетики мають обов’язок повідомити господарю зелених насаджень, що його дерево несе небезпеку для людей і електроліній. У разі невиконання робіт з усунення недоліків в зазначений термін, енергетики мають право самі обрізати дерево. У даному випадку енергетики не забезпечили надійність своїх електроліній.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up