У Козятині контейнери для сміття забирають з проїжджої частини доріг. Куди переставляють?

У Козятині контейнери для сміття забирають з проїжджої частини доріг. Куди переставляють?

Такі роботи в місті проводяться згідно розпорядженню міського голови. Повідомили, куди переставляють контейнери, які стояли на дорозі

Згідно Правил благоустрою та утримання територій м. Козятина від 10.02.2012 року п. 4.25., п. 4.25.8. «Підприємствам, організаціям, установам всіх форм власності, їх керівникам, приватним підприємцям та громадянам забороняється ставити контейнери, бачки з побутовими відходами на тротуарах, проїздах і шляхах, а також непередбачених для цього місцях». На даний час КП «Чисте місто» переставлені контейнери у наступні місця:

  • вул. Незалежності - стояли біля міської лікарні. Контейнери переставляються на узбіччя дороги на пров. Лікарняний напроти магазину «Шанс».
  • Інші стояли біля колишнього ліцею та музичної школи. Наразі переставляються на вул. Лисенка напроти ветеринарної аптеки.
  • вул. П.Орлика - стояли біля скверу. Контейнери переставляються на узбіччя дороги по вул. В.Стуса ( через дорогу)
  • вул. Винниченка - стояли біля поштового відділення «Нова пошта». Контейнери переставляються на територію біля колишньої заправки «Дункан». Ще майданчик з контейнерами є у дворі буд.18 по вул. Героїв Майдану (двір за супермаркетом «Пан Економ»).
  • вул. Катукова - стояли біля багатоквартирних будинків буд. 33 та буд.27. Контейнери переставляються на узбіччя дороги (вхід у двори).

Відео дня

 

— На даний час «Чистим містом» облаштовуються місця для розміщення контейнерів для твердих побутових відходів на вул. Незалежності біля колишньої типографії. В планах переміщення контейнерів на вул. Незалежності біля маг. Ромашка, на вул. П. Орлика біля площі та на вул. Січових Стрільців біля 9-ти поверхівки. Має бути зручно всім, і мешканцям і для під їзду сміттєвозів, — пишуть на сайті міської ТГ

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Таня Янковчук

    А біля 5 школи , що так і будуть майже на дорозі, і в основному завалені гіллям з часного сектору.
  • Богдан Хуторной

    Наконец-то додумались , лучше поздно чем никогда

keyboard_arrow_up