У Козятині на пішохідному переході збили людину. Відомі подробиці

У Козятині на пішохідному переході збили людину. Відомі подробиці

Зранку на вулиці Героїв Майдану навпроти пам’ятника Грушевському трапилася дорожньо-транспортна пригода

За попередньою інформацією, 40-річний місцевий житель, керуючи  автомобілем   ВАЗ-2104, допустив наїзд на пішохода, який переходив дорогу  по нерегульованому пішохідному переходу. Потерпілого транспортували до приймального відділення Центральної районної лікарні.

Як стало відомо, у 79-річного чоловіка діагностували перелом нижньої кінцівки та закриту черепно-мозкову травму.

Відео дня

— Водій освідуваний, він тверезий. Автомобіль поміщений на арешт майданчик. Поліцейські з’ясовують усі  обставини і причини автопригоди, — пишуть у відділі комунікації нацполіції у Вінницькій області.

Слідчим відділом поліції  відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років позбавлення права керувати транспортними засобами.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (8)
  • Андрей Абрамюк

    Розмітки не всюди, мер готується до виборів
  • Tany Voytuk

    Треба шось робити на тому переході то не перша аварія а там поруч школа діти верніть лежачий поліцейських пожалійте людей а не капоти іномарок людські життя безцінні.
  • Сергей

    Памперс дідусю як вивилось,   не потрібен,  на відміну від люмпенів,  обос... ів,  та недорозвинених психопатів
  • Сергей

    Несприятливі погодні умови,  дорожне покриття змусило пішохода в похилому віці відступити від обовязкових місць для переходу доріг.  Все нормально,  всі живі та здорові,  непорозуміння учасників врегульовано.  Конфлікт,  як сказав ппокурор,  мінімізовано
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:38 Україна повернула тіла ще 121 полеглого воїна 16:29 Вручили державні нагороди родинам загиблих військових Козятинської громади photo_camera 15:14 У Козятинській громаді закінчується опалювальний сезон 14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up