У Козятині не поділили кілька метрів на базарі

У Козятині не поділили кілька метрів на базарі
Під заявою жінки, яку вона написала у поліцію, поставили свої підписи шість свідків

Ситуація. В цій неприємній історії, яка трапилась на вулиці Василя Земляка, що в Козятині знають як «Хитрий базарчик» біля ринку «Хлібодар», немає нічого спільного з ратними подвигами шляхетного чоловіка для прекрасної дами. Скоріше навпаки. «Чоловік» застосував фізичну силу до жінки, яка як і він, торгувала на стихійному ринку 

— До пенсії ще далеко, вирішила піти на ринок з торгами. На тротуарі було декілька метрів ніким не зайнятих і я там стала, – розповідає пані Зоя. Так звати жінку, яка постраждала від незнайомого чоловіка.  – Чоловік, який приймав горіхи, сказав, що тут він працює і це територія його. Слово за слово і чоловік пхнув мене і я впала, вдарившись головою об дорогу. Пізніше стали боліти лікоть та стегно.

За словами жінки, люди, які бачили це на власні очі, викликали поліцію. На місце події приїхав представник поліції Ільчук та склав протокол. Коли слідчий завершив процесуальні дії, пані Зоя викликала екстрену медичну допомогу. Медик запропонувала постраждалій поїхати в прийомне відділення центральної районної лікарні. Тільки вона відмовилась від поїздки в кареті швидкої через те, що була з товаром. Але того ж дня жертва «чоловічої уваги» пішла в лікарню.

– Мені зробили рентген голови і порадили звернутися в правоохоронні органи, – каже жінка. – Але в мене не було з собою паспорта і заяву не прийняли.

Відео дня

Коли ж жінка прийшла у поліцію на другий день, чергова правоохоронців повідомила, що нічого писати не треба. Представник поліції склав акт і цього достатньо. Як виявилося пізніше, за словами пані Зої, протокол, який на місці події писав слідчий Ільчук, не зареєстрований і де той протокол, чергова не знає.   

Вчора, 28 жовтня, ми побували у Козятинському відділенні поліції. Дану інформацію перевірив черговий відділу капітан поліції Володимир Свінціцький

– Протокол, який оформляв на місці події слідчий Ільчук, зареєстрований і заявниця  може прийти до нас у відділення і взяти талон реєстрації, – повідомив він.

Поспілкувалися ми й з паном Ігорем, чоловіком, який приймає горіхи. 

– Я вважаю, що це була провокація. Мене вже не раз провокували на скандал. Цю жінку я легенько відіпхнув від свого стола, навіть не бачив, що вона упала, – сказав чоловік. – Якщо моєї інформації мало, тоді зверніться в поліцію, вони все описали.

У вбивстві 92-річної бабусі підозрюють 25-річного сусіда. Чоловіку загрожує 15 років в'язниці

Козятинський кримінал: крадуть телефони та напиваються до реанімації
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Татьяна Цюцюра

    Так і буде до тих пір, поки цю торгівлю на тротуарах не приберуть . Всі тротуари забиті торгашами, пройти не можливо, хоч літай.  Чому влада дозволяє це робити? Є територія великого базару, місця достатньо, ні краще заставлять  весь тротуар  кущами. Коротше, бардак.
  • Читач66

    А потому что не надо хамить женщина и не надо здесь валяться!!!
  • Марина Шевченко

    Тротуары зделали а пройти по них нельзя.если только бочком а если остановиться услышиш лайку что товар загораживает.на дороге не лучше ни машиной не мопедом без нервов не проедиш.если не люди  то кто как попало разгружается.интересно новый мер будет как то реагировать
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків» 07:03 В Махнівці відбувся турнір пам’яті Івана Лазарчука ·
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up