У Козятині палять, хто де хоче! Офіційна курилка тільки біля міськради

У Козятині палять, хто де хоче! Офіційна курилка тільки біля міськради
  • У цей час у сусідньому Бердичеві платять 340 гривень за куріння в громадських місцях!
  • Бердичівляни можуть заплатити за свою згубну звичку у громадських місцях від 340 гривень.

Але є такі, які задовольняють потребу у порції тютюну не у спеціально відведених місцях для паління. Курець, котрий палить цигарку надворі, може стати в сусідньому місті власником «щасливого» протоколу про адміністративне порушення і заплатити штраф рівний вартості близько 10-ти пачок цигарок. Для цього варто викинути недопалок на тротуарну доріжку і потрапити при цьому у поле зору поліції.

Складені поліцейськими адмінпротоколи відправляють на розгляд міської адмінкомісії. Відповідно до статті 152 КУпАП попередження за порушення правил благоустрою не передбачено, а штраф у розмірі від 340 до 1360 гривень.

У нас в Козятині такого немає. Поліцейських в місті на вулицях і не побачиш. Патруля немає! Викидання недопалків стало звичкою. На кожному кроці валяються залишки цигарок, окрім іншого сміття, яким також забруднюється місто. Ніхто не зважає на курців, не рекомендує палити або у спеціально відведених для цього місцях (щоправда, не думаю, що в нас в місті їх настільки багато і люди про них знають), або вдома.

Відео дня

До речі, офіційну курилку журналісти знайшли біля міської ради. Там і табличка є. Ще б організували роботу адмінкомісії, розглянули можливість створення муніціпальної поліції. Коли в місті буде порядок?

Вероніка ЛЮБІЧ

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Марина Щаблевская

    Треба кожному почати з себе . Тоді й буде порядок у місті. Багатьом начхати чи чисто чи грязно.
  • Сергей Ямпольський

    Все в нас добре?Лишилося тільки за курців взятись?Дороги ужасні,урн по місту обмаль,інфраструктура бажає бути кращою
  • Алуська Мартовицька Павлюк

    Чого поліція є коли на моцику їдеш, а коли в під'їзді вікна вбивають то немає!!!
  • Валентина Шайдовска

    Немає порядку. У нашому дворі вся клумба для квітів засіяна недопалками, викидають з балкона. Ну візьми консервну коробку тай кидай туди цю гидоту, а ні, так же краще, кинув і все, нехай хтось прибирає. Свинота є свинотою, яка їм Європа, у свинарнику таким місце.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up