У Козятині планують побудувати інклюзивний дитячий майданчик. Збирають гроші

У Козятині планують побудувати інклюзивний дитячий майданчик. Збирають гроші
  • Днями група волонтерів з різних областей України, які не байдужі до діток інвалідів, звернулися до козятинчан за допомогою.
  • Для побудови інклюзивного дитячого майданчика вартістю в 1200000 гривень проводиться збір коштів. Уже зібрали 350 тисяч.

В нашому Козятині планується побудова інклюзивного дитячого майданчика, де здорові діти будуть вчитись гратись з особливими дітками, а особливі дітки зі своїми батьками будуть соціалізуватись. 

— Якщо маєте бажання та можливість долучитися до відбудови нашої країни, заради майбутнього наших діток, кошти можна перераховувати на картку 5169307510395531 Олексюк Ірина Петрівна. Дякуємо за кожну гривню, — пише Ірина Олексюк разом з Петром Петро 

Відео дня

Звернулася до козятинчан з цього приводу і міський голова

— Вся Україна збирає кошти для облаштування інклюзивного майданчика в нашому місті. Війна зупинила збір, але хлопці і дівчата лідерського руху його відновили. Рухаємось до цілі. Долучайтеся, — пише Тетяна Єрмолаєва

Читайте також:

Організація дітей інвалідів «Дім» змушені шукати нове приміщення

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Читач78

    будувати дитячі майданчики не на часі, от переможемо, тоді й будемо будувати дитячі майданчики (за логікою противників дерусифікації, також відомих як жалюгідні хуєсоси)
  • Светлана Лещук

    Дуже гарний задум ,в нашому місті є багато бізнесмені які ,на мою думку, повинні долучитися з метою увіковічнення свого ім,я,та й вся громада не залишиться осторонь

    Читач96 reply Светлана Лещук

    На вашу думку бізнесменом гроші падають з неба?

    Вони, як і всі добропорядні

    мешканці громади, сплачують податки!

    Розмір податку для Козятинських підприємців встановила Міська рада, ще при Пузирьові, і вона така, як у бізнесменів по Києву!

    Як що ви розумна людина,  різницю доходу можете уявити?!

    Читач78 reply Светлана Лещук

    з якого доброго дива бізнесмени мають давати гроші на це?

keyboard_arrow_up