У Козятині просять узяти майданчик на баланс міста

У Козятині просять узяти майданчик на баланс міста
На відремонтований майданчик діти приходять навіть у спеку. Місцеві хочуть, щоб місто взяло його на баланс

Господарство. На вулиці Богдана Хмельницького мешканці мікрорайону самостійно облаштували дитячий майданчик для своїх малих. Три роки підтримують його в гарному стані. Тепер хочуть, щоб влада взяла майданчик на баланс міста

 

Нещодавно відбулася сесія міської ради Козятина. Одне з питань, яке піднімали на сесії, про дитячий майданчик на Богдана Хмельницького. Депутат Катерина Бальшанек звернулася до міського голови з питанням про те, щоб майданчик узяли на баланс міста. Очільник міста Олександр Пузир порадив звернутися з депутатським запитом. Розповідаємо, що було до цього.

Згуртувалися і зробили

Більше трьох років тому батьки дітей Талимонівки облаштували біля колишнього бомбосховища дитячий майданчик. Поставили пісочницю, гойдалки, карусель для малечі, обгородивши місце дитячої забави символічним парканом.

Відео дня

Не залишилися в стороні підлітки. Вони біля дитячого майданчика спорудили футбольне поле. От тільки функціонував спортивний манеж не довго. Футболісти в запалі гри запускали м’яча в приватні городи. Такий перебіг подій не сподобався городникам і вони, не придумали нічого мудрішого, як порубати футбольні ворота.

Дитячий галас також зник із майданчика. Майже щоденно там невідомі старанно вивертали «гриб» із пісочниці та ламали паркан майданчика. На футбольному полі виросли триметрові горіхи, на самому дитячому майданчику з’явилися порослі.

Відновлення

Як написав у своєму блозі депутат Дмитро Бернатович:

«Відремонтовано дитячий майданчик у районі Талемонівки. Встановлено нову огорожу та пісочницю, полагоджено гойдалки, пофарбовано всі деталі. Висловлюємо щиру подяку активним мешканцям мікрорайону, які долучилися до гарної справи, особливо сім’ям Тельцових, Василюків та Фаштинських».

З Оленою Тельцовою та Анною Фаштинською журналісти зустрілися біля будинку другої. Пані Анна каже, що побачили, як Дмитро з колегою депутатом Катериною вирішили відновити дитячий майданчик. Прийшли до них. Що було в кого із залишків у господарстві — принесли на майданчик.

Гуртом на майданчику все пофарбували. Дмитро з Катериною відновили гойдалку та поставили паркан. Роботи там ще багато: немає ще піску в пісочниці, а малеча вже розважається на майданчику.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up