У Козятині розгорнули пункт скринінгового медичного сортування

У Козятині  розгорнули пункт скринінгового медичного сортування
  • Сьогодні, 6 квітня, адміністрація козятинської ЦРЛ опублікувала пост про те, що пункт скринінгового медичного сортування вже розгорнутий.
  • Знаходиться він біля відділення екстренної медичної допомоги та призначений для первинного огляду та визначення подальшого маршруту пацієнтів.
  • Телефони чергового 0(4342)2 15 29; 0(67)23 80 199 (цілодобово).

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, для чого біля лікарні встановили палатку?

 

Відео дня

Слід додати, що в пункті скринінгового медичного сортування відбувається:
- реєстрація в журналі відвідування
- термометрія
- обробка рук, гаджетів та особистих речей дезрозчином
- обробка взуття
- 2-хвилинне знезараження одягу UV-лампами
— Відповідність та доцільність карантинних заходів на пропускних пунктах лікарні в зв'язку зі світовою пандемією COVID-19 перевірено і повністю схвалено світовою медичною спільнотою, — йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Кирилл Романов

    та то все, раз короновирус попал в Казатин, пиздец всем, там врачи залечат
  • Alexs Tkachuk

    Рівень захисту на рівні 80х
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up