У Козятині сформували молодіжну раду

У Козятині сформували молодіжну раду

 

У понеділок, 21 грудня у залі засідань Козятинської міської ради відбулись установчі збори з формування складу Молодіжної ради при Козятинській міській раді.

На сайті Козятинської міської ради розмістили оголошення про створення такого дорадчого органу при виконкомі. Усі бажаючі мали можливість подати заявки. Всього надійшло 25 заяв.

На установчих зборах усі присутні, за процедурою обрали лічильну комісію, до якої увійшли: Наталія Бородій, Анна Оліярська та Андрій Макарчук. Секретарем зборів обрано Анастасію Поліщук, а також визначились із кількісним складом Молодіжної ради – 25 осіб.

Потому перейшли до виборів голови Молодіжної ради. На цю посаду свою передвиборчу програму подали 3 кандидати: Ілля Мхеідзе, Кирил Сабадаш, Дмитро Савчук. Претенденти по черзі презентували свою програму та відповідали на запитання членів Молодіжної ради.

Відео дня

Після презентації відбулося голосування, за результатами якого головою Молодіжної ради при Козятинській міській раді було обрано Дмитра Савчука. Заступником голови Молодіжної ради, згідно голосування, став Кирил Сабадаш, а секретарем – Анна Оліярська.

— Насамкінець зустрічі усі учасники установчих зборів отримали емблеми з логотипом Молодіжної ради – своєрідний «знак причетності», а також з нагоди прийдешніх зимових свят – новорічні подарунки від міського голови. Тож, попереду багато роботи! Майбутнє нашої громади – за успішною та активною молоддю. — йдеться в повідомленні

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Фима Гоцман

    Що немає чим більше зайнятися? Граєтесь в "раду" здорові бугаї? Коли собаці немає чим зайнятися то вона яйця лиже!

    Serg Romanow reply Фима Гоцман

    Добре що в тебе багато вільного часу

    Читач78 reply Фима Гоцман

    це не мій коментар, це коментар самозванця!

keyboard_arrow_up