У Козятині сьогодні, 27 вересня, обіцяють дощ, сильні пориви вітру

У Козятині сьогодні, 27 вересня, обіцяють дощ, сильні пориви вітру

Синоптик на 27 вересня попереджає про можливі локально зливи, грози та град.
У Козятині сьогодні, 27 вересня, очікується +13-+20

  • Град, діаметром 6-19 мм, гроза, надзвичайна пожежна небезпека, посилення швидкості вітру до 15-24 м/с

У Козятині майже весь день погода буде похмурою, лише ввечері небо проясниться. Вранішній сильний дощ удень послабшає і до приходу вечора скінчиться.

Народний прогноз погоди

27 вересня відзначається свято Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господнього. У народі цей день називався Треті осенини або Здвиження (врожай до цього дня має бути "здвинутим" у погріб). Якщо 27 вересня дує північний вітер, то літо буде теплим. У народі говорили: "Воздвиження осінь назустріч зимі рухає".

Прогноз від Укргідрометцентру

За їх прогнозом на більшій частині України 27 вересня спостерігатимуться складні погодні умови.

Відео дня

— 27 вересня у Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Закарпатській областях сильні, у Волинській, Рівненській, Хмельницькій, Одеській та Вінницькій областях значні дощі, — йдеться у повідомленні.  — Вдень в більшості областей (на заході протягом доби) місцями грози, град. До кінця дня 26 вересня та протягом доби 27 вересня в Україні пориви вітру 15-20 м/с.
 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up