У Козятині стріляли, билися та обкрадали хати. Куди ще викликали поліцію?

У Козятині стріляли, билися та обкрадали хати. Куди ще викликали поліцію?

Кримінальна хроніка тижня

Що і де крали

10 червня до поліції звернувся козятинчанин. Чоловік заявив, що до нього в дім через вікно пробрались злодії. Поцупили телевізор «Меридіан».

Наступного дня крадіжка трапилася і в Непедівці.Там  викрали кошти.

А 12 червня в одному із козятинських гаражних приміщень поцупили електроінструменти. Трапилася крадіжка і 13 червня. там вже злодії підібрали ключ до вхідних дверей та «вичистили» з хати всі гроші.

Відео дня

Не минули крадіжки і село Козятин. Тут посеред дня обікрали металевого контейнера. Невідомі вийняли вікно, вирвали грати та крали все, що можна —електродрилі, болгарки, зварювальний апарат, мідний кабель та садовий інвентар.

Обікрали і жителя Верболіз. В одного із мешканців зникли гроші.

Дитину збила машина

На Трійцю, 16 червня, у Пляховій  збили 7-річну дитину. Водія затримали. Як виявилося, він перебував в стані алкогольного сп'яніння. Дитина не постраждала..

У Козятині стріляли та билися

В ніч на 12 червня у Козятині стріляли. Невідомий з невстановленої зброї здійснив декілька пострілів по одному із домогосподарств. У результаті, пошкоджено шибку вікна будинку господаря та поруч припаркований автомобіль. Люди не постраждали. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 КК України (хуліганство). т

Лунали постріли і вдень 12 червня. Невідомий зловмисник стріляв по вхідних дверях будинку козятинчанки. На щастя, ніхто не постраждав.

А 15 червня поліція зафіксувала факт бійки. Біля Водокачки, під час відпочинку, побилися знайомі. На додачу ще й обікрали одного із них — забрали телефон, два золотих ланцюжка та барсетку

Читайте ще:

Хабарництво: справу голови райради прокуратура передала в суд
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 13:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up