У Козятині, в незакриту люком криницю, провалився малюк

У Козятині, в незакриту люком криницю, провалився малюк

Господаря підземної комунікації розшукує дирекція

  • На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” зателефонувала мешканка нашого міста Людмила Михайлівна. Вона повідомила, що у неділю ввечері, 8 вересня, в районі ПТО пасажирський провалився дворічний хлопчик в криницю підземної комунікації

Коли представники преси приїхали до ПТО, нас вже чекали пані Людмила з своєю сусідкою Галиною. Показавши місце події стали розповідати як трапилась пригода, що завершилась для всіх хорошим кінцем.

—Я почула галас сторонньої жінки, яка виявилась бабусею малечі, — каже пані Галина. – Вона, перебуваючи на платформі відстою пасажирських вагонів, просила допомоги. Я прибігла до неї і побачила малюка на глибині не менше чотирьох метрів.

Відео дня

Стало зрозуміло, що жінкам дістати хлопчика не під силу. На допомогу позвали чоловіків. З-під вагону пасажирського потяга винирнув і дідусь хлопчика. Вся складність порятунку полягала в тому, що у вузький прохід кринички увійде не кожна драбина. Та й сам  рятувальник повинен мати талію наче в балерини. Потрібну драбину відшукали швидко. Хвилини зо три пізніше знайшовся й спаситель з осиною талією. Ім’я його не повідомляємо, ця людина не публічна. 

— Врятувати дитину то одне, світитися в пресі — то інше. — сказала після операції порятунку Людмила Михайлівна. 

В промоклій одежі  малюка з бабусею і дідусем забрала Галя додому. З дочкою Альоною викупали малого і переодягли. Побачивши свого онука рум’яного в чистому одязі, розплакалась. Каже, на секунду руку його відпустила і він зник. Бабусиним сльозам радості не було меж.

Все добре, що добре завершується, подумали ми. Тільки поки ми міряли глибину кринички біля нас по тій стежині пройшов дідусь з палицею, Проїхали два велосипедисти і молоді хлопці. 

Криничку хоч і прикрили фанерою, але той настил міг витримати вагу хіба що підлітка.

Пішли ми шукати господаря дірявої комунікації. Прийшли в одну установу. Там вислухали і кажуть: « Це не наше. у нас вагони». Відхрестилися й земляники. В ПЧ-7 кажуть: «У нас колія». Запитуємо в техвідділі чия та комунікація може бути. Чемна співробітниця нам відповідає: «Ви журналісти! Ідіть і розслідуйте».

Звернулися до Дирекції пасажирських перевезень. Там нас вислухали,  подякували за повідомлення і обіцяли розібратися чия комунікація.

.   

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up