У Козятині відбувся черговий етап весняної призовної кампанії 2021 року

У Козятині відбувся черговий етап весняної призовної кампанії 2021 року
  • У понеділок, 5 квітня у Козятині відбувся черговий етап весняної призовної кампанії 2021 року — засідання призовної районної комісії під керівництвом голови комісії-заступника голови Хмільницької райдержадміністрації Сергія Чабана.

Слід додати, що призовники проходитимуть службу поза межами ООС.

Щодо дотримання протиепідеміологічних вимог, то на обласний збірний пункт, що в Козятині, всі призовники обов’язково прибувають з лабораторно підтвердженим тестом на коронавірус. Здають його за добу або дві. А після прибуття у військову частину призовники проходять двотижневу обсервацію і лише потім приступають до виконання своїх обов’язків.

— За офіційно працевлаштованими призовниками зберігається робоче місце з виплатою середньомісячної заробітної плати на весь період проходження військової служби. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України (від 12 серпня 2015 року № 587 «Про затвердження Порядку виплати грошової допомоги громадянам України, які призиваються на строкову військову службу») призовникам буде виплачено матеріальну допомогу у розмірі двох мінімальних заробітних плат — а це становить 2900 гривень. Відповідне фінансування вже виділено бюджетом Міністерства оборони України, — пишуть на сайті міської ради

Відео дня

Також повідомляють — термін строкової служби становить півтора року для тих, хто не має повної вищої освіти, та один рік для тих, хто її має.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up