У Козятині відкрили Сервісний центр обласного управління пенсійного фонду

У Козятині відкрили Сервісний центр обласного управління пенсійного фонду
  • Під девізом «Якісне обслуговування у комфортних умовах» в середу 28 липня у Козятині було відкрито Сервісний центр Головного управління Пенсійного фонду області. Його переобладнали з колишнього дитячого відділення міської лікарні, що на провулку Лікарняному

На відкриття були запрошені Начальник головного управління Пенсійного фонду України у Вінницькій області Олена Корчака, міський Козятинський голова Тетяна Єрмолаєва та заступник.голови Хмільницької райдержадміністрації Олександр Пузир.

Розпочали свято новоселів з виступу керівника Пенсійного фонду Вінниччини Олени Корчаки. Вона розповіла, як шукала приміщення для офісного центру, який до речі в її будівельній біографії в місті Козятині став 19-м.

- На черзі 20-й, - сказала вона.

Відео дня

Також, вона розповіла, що в приміщеннях фонду зробили капітальний ремонт з вимогами сучасних будівельних норм з сучасними зонами очікування відвідувачів. Є пандус для клієнтів інвалідів та система відеоспостереження.

- Ми зробили приміщення, в яких приємно працювати персоналу та перебувати відвідувачам. Не все ще зроблено, - наголосила Олена Сергіївна. - Доріжки, тротуари, зовнішній ландшафт буде зроблений ближче до осені.

І хто знає Олену Корчаку кажуть, що то не пусті слова.

Тільки могло не бути в Козятині такого центру, якби тодішній міський голова Олександр Пузир не зустрівся з керівником Пенсійного фонду області і не запросив її в Козятин.

Міський голова Тетяна Єрмолаєва, яка виступала слідом за очільницею фонду оцінила приміщення, як споруди сучасних стандартів.

- Нашої роботи поки не видно тому, що вона чорнова, але необхідна. Це харчоблоки, каналізація, але прийде час і всі побачать нашу роботу. Козятинський сервісний центр сьогодні дбає про людей, працює для людей і забезпечує їхні потреби. Дивлячись на приміщення і умови роботи, які є в Пенсійному фонді це планка, за якою Козятинська міська рада не може працювати гірше -сказала вона

Олександр Пузир прийшов на відкриття сервісного центру з приставкою в. о. Він на час відпустки голови Хмільницької райдержадміністрації очолює районну адміністрацію. В своєму слові він розділив свою роботу на декілька етапів. І всі ті етапи зводились до роботи на перспективу.

Останньою з виступаючих була очільниця Козятинського Сервісного центр Наталія Осьмірко Вона сказала, що оновлений Сервісний центр та команда професіоналів пенсійників - це комплекс, який дозволить нашим громадянам отримати на належному рівні усі необхідні послуги.

А Олена Корчака подякувала своїм партнерам — міському центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Гармонія» і вручила Наталії Осьмірко висновок «Про відповідність усіх облаштувань Сервісного центру встановленим стандартам і виданим Центром «Гармонія».

Після отриманого висновку на адресу новоселів прозвучало два музичних вітання від співочих талантів Козятинщини солістки Пиковецького будинку культури Антоніни Якобчук та козятинського соловейка Тетяни Фабіцької

Виступ вокалістів дав сигнал, що святкова церемонія новосілля завершена і починаються робочі будні з перерізання стрічки. Право перерізати її надали Олені Корчаці, Тетяні Єрмолаєвій, Олександру Пузиру та Наталії Осьмірко.

В середині Центру зал відвідувачів, де кожен бажаючий може, ознайомитись з історією Козятина. Там музей міста розмістив виставку визначні пам’ятки Козятина та чотири відділи для клієнтів Пенсійного фонду — Це відділ обслуговування, відділ перерахунку, відділ перерахунку пенсій та відділ виплати пенсій.

Вже в приватній розмові між Оленою Корчакою Тетяною Єрмолаєвою та Олександром Пузипом гостя з області сказала:

- У мене є мрія зробити Сервісний центр для всіх громад колишнього Козятинського району і щоб в одному місці були всі установи, де люди могли отримати всі послуги. Зараз 4 ОТГ і люди хочуть, щоб у них центр соціальних служб був на місці,-  каже Тетяна Єрмолаєва.

На що Олександр Пузир відповів:

- Дайте їм час до кінця року. Вони самі прийдуть, то того, що треба об’єднуватися тому, що жодна громада буде відчувати фінансові труднощі.

- Так за вашими спостереженнями, в кого буде добре, а у кого гірш - поцікавилась пані Олена. - Пройде трохи часу і буде добре у всіх - відповів в.о голови Хмільницької райдержадміністрації.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (10)
  • Сергій

    Самі не знають, що пишуть.Яке дитяче відділення?
  • Александр Маслов

    А чому радіти щоб туди попасти треба пройти через весь город,все для людей.
  • Читач99

    Шановна пане МЕР.Ми голосували за Вас .Думали ,що Ви зробити щось краще для громади. А що Ви робите?
  • Читач99

    Ми зверталися в цей центр.Три спеціаліста не знали що нам відповісти.Направили в офіс біля 1 школи.А там справжні спеціалісти,які знають всі закони Дякуємо

keyboard_arrow_up