У Козятині відкрився кабінет безкоштовної психологічної підтримки

У Козятині відкрився кабінет безкоштовної психологічної підтримки

В приміщенні колишньої Козятинської, а нині Хмільницької РДА відкрився кабінет психологічної допомоги. З тими, хто потребуватиме такої підтримки, працюватиме ветеранка війни на Донбасі, яка у мирному житті освоїла фах психологині-травматерапевта, Тетяна Чудновець.

Подія відбулася 14 жовтня – у день найбільших осінніх свят Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисників та захисниць України, Дня воїнів УПА та Дня козацтва. Участь у події взяли ветерани АТО/ООС Козятинщини, які також перерізали символічну стрічку.

Як зауважує Тетяна Чудновець, вона працює з важкими випадками, з людьми, які пережили психологічну травму, допомагає вийти з депресивного чи тривожного стану, справлятися зі страхами та фобіями, пережити втрату чи розрив стосунків, знайти сенс життя тощо.

Для ветеранів, членів родин ветеранів та загиблих захисників України психологічні послуги у цьому кабінеті будуть повністю безкоштовні. У планах – групи психологічної підтримки "Рівний-рівному", заняття з методик самодопомоги та арттерапій.

Відео дня

Нагадаємо, відкриття кабінету Тетяна анонсувала на своїй сторінці у ФБ 12 жовтня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up