У Козятині відсвяткували День Конституції. Як це було

У Козятині відсвяткували День Конституції. Як це було

Олена Кальноока завітала на урочистості з нагоди дня Конституції України. Щороку жінка долучається до цього свята, тому що для неї воно має особливе значення.

— Дуже приємно, що наша ненька-Україна незалежна, — каже Олена. — Що ми маємо свою Конституцію, яка захищає наші права. Ми з колективом щороку відвідуємо це свято. Святкуємо не пишно, але цей день завжди для нас важливий.

Відео дня

Традиційно захід з нагоди дня Конституції провели напередодні свята. Урочистості відбулися біля пам’ятника Михайлу Грушевському.

Розпочалося святкування покладанням квітів до монументу голові Центральної Ради Української Народної Республіки. Почесними грамотами нагородили учасника бойових дій, працівника поліції, фельдшера-лаборанта міської лікарні, заступника директора школи № 3, залізничницю.

Тетяна Фабіцька та вокальний колектив «Позитив» подарували гостям свята пісні.

— Коли прочитав вчора опитування напередодні цього величного свята, з’ясував для себе, що 48 % українців не відкривали навіть основного закону держави, в якій ми живемо. То є надзвичайно неприємний факт. Життя і добробут нашої країни починається з кожного з нас. Коли ми усвідомимо, що то є найбільше наше свято, ми зможемо сказати, що дійсно ми живемо в демократичній країні Європи, — зазначив Костянтин Марченко, секретар Козятинської міської ради.

Олена Удвуд

Читайте ще:

145-річчя Козятина та Івана Купала. Як святкуватимуть у Журбинцях?
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up