«Колії залізні, а люди — золоті»: як залізничники приймали вітання (+Фото)

«Колії залізні, а люди — золоті»: як залізничники приймали вітання (+Фото)
  • Вперше за багато років козятинських працівників сталевих магістралей запросили відзначити своє професійне свято у міський будинок культури. Як сказав міський голова, захотіли похвалитися оновленим залом.
  • Красиві, одягнені у формений одяг, з посмішками на обличчі, залізничники приймали вітання від своїх наставників, міських, районних та обласних чиновників. Букети квітів, овації, подарунки та грамоти — в актовій залі панувала атмосфера свята, позитиву, гордості, що працюєш на залізниці.

Першим до привітального слова запросили начальника виробничого підрозділу козятинська дирекція залізничних перевезень Василя Буцерогу та голову територіальної профспілкової організації Анатолія Вільчинського. На сцену вони вийшли не з пустими руками. Кращим працівникам, за сумлінну працю, вручали квіти, грамоти, грошові премії, а деякі навіть отримали чемодан з інструментами під назвою «Цінні подарунки»

— Бажаю всім миру та гідної зарплати, — сказав Василь Буцерога.

— Колії залізні, вагони теж, а люди в нас золоті, — додав Анатолій Вільчинський. — Давайте згадаємо наших ветеранів, яким ми багато в чому завдячуємо.

Відео дня

Далі слово взяв міський голова Олександр Пузир та секретар міської ради Костянтин Марченко. Вони зауважили, що Козятин живе завдяки залізниці, професійності та згуртованості працівників. Побажали їм добробуту, процвітання та миру.

— Чесно кажучи, ми цьогоріч зібрали всіх залізничників тут, адже нам захотілося похвалитися ремонтом будинку культури, — підкреслив мер Пузир.

Після вітальних слів знову відбулося нагородження, але вже від міської ради.

До них долучились голова козятинської райдержадміністрації Юрій Слабчук з заступником голови районної ради Анатолієм Задорожнюком. А також привітати козятинських залізничників прибув заступник голови облдержадміністрації Олександр Крученюк. Офіційну частину заходу завершив благочинний Козятинського, протоієрей православної української церкви Роман Масира.

Розважати публіку запросили фіналістів «Х-Фактору», тернопільський гурт «Тріода». Хлопці запалили на повну. Голосисті співаки виконали свою місію достойно. І вітали, і гарно співали, і в зал виходили, і компліментами сипали. Правда, репертуар був не дуже в тему залізниці, але, судячи на гучним оваціям, присутнім сподобалося.

На зміну «Тріоді» на сцену вийшов заслужений артист України Ігор Юрківський та інші запрошені музичні колективи

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up