У Козятині висадився зірковий десант футболістів-ветеранів Київського «Динамо»

У Козятині висадився зірковий десант футболістів-ветеранів Київського «Динамо»
  • У середу, 21 жовтня, в нашому місті відбулася значна подія. У Козятин приїхали ветерани самої титулованої команди колишнього Союзу й Незалежної України футболісти Київського «Динамо». Це не перший їхній візит у місто залізничників. 8 років тому Леоненко й компанія вітали козятинчан зі святом спорту.

Відео дня

Свято любителям спорту № 1 мало відбутися раніше. Тільки ветерани «Динамо» всі при справах. Наприклад, лауреат самих видовищних голів за «Динамо» Віктор Леоненко, експерт у телепередачі «Великий футбол» з Олександром Денисовим. Дев’ятиразовий чемпіон України Юрій Дмитрулін — дитячий тренер в академії Валерія Лобановського. Володар золотої бутси Чемпіонату світу 1994 року Олег Саленко — учасник турнірів з міні футболу.

Якщо хтось подумає, що чого тільки не зробиш щоби на посаду пролізти. То в цьому приїзді динамівських ветеранів політики нема. Організувавши поїздку кандидат на посаду міського ОТГ Геннадій Ткачук, є противником політичної реклами.

Та повернімося до самого козятинського свята. За українською традицією гостей запросили на хліб та сіль. У сучасній Україні хлібину замінила українська здоба — коровай. Після урочистостей у процедурних питаннях почалася гра між іменитими киянами та козятинським «Монолітом». Крім зірок світового футболу, в складі ветеранів «Динамо» на поле вийшли: Капітан команди ветеранів дворазових вололодарій кубка та суперкубка УЄФА Олександр Дамін, воротар Всеволод Романенко, Сергій Кузнецов, Борис Поляков, Сергій Коновалов, Михайло Стельмах, Артем Яшкін якого в «Динамо» називали Заваров № 2, рекордсмен по забим м’ячам ще в складі Вінницької «Ниви» Роман Похальчук, автор першого голу в Українській Прем’єр Лізі Юрій Грицина, Костянтин Бабич, Юрій Дарченко. І друг команди ветеранів «Динамо» головний лікар районної лікарні Олександр Кравчук. Такий подарунок він отримав від друзів футболістів на День свого 48 річчя.

Зігравши хвилин 10 поле покинув Олег Саленко, адже багато прихильників футболу хотіли з ним сфотографуватися на фоні золотої бутси.

Уже й матч завершився з рахунком 3:3, а золотий напівчеревик із шипами ще досі був у центрі події. До фотосесії долучилися інші гравці «Динамо». Хто сфотографуватися зі своїм кумиром, а кому коштовнішим був автограф футболіста. Виконавши всі бажання козятинських любителів футболу, київські гості пішли в роздягальню. Тільки за той час з’явилося ще декілька наших земляків, які хотіли від приїзду динамівців залишити собі на згадку предмет підписаний ідолом футболу.

Футболісти виходили з роздягальні. Роман Похальчук, Юрій Дарченко, Віктор Леоненко. Артем Яшкін розписували козятинчанам білі майки.

Підійшли ми до винуватця спортивного свята. Та він сказав:

 — Нічого не скажу, ще не хватало щоби хтось подумав, що я піарюсь. Як кажуть, на «ні» й суду немає.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня Від читача 09:28 Пожежний схематоз 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати 14:01 «Одужую після надскладної операції, готуюсь до хімії» 13:50 Благодійний фонд Миколи Філонова допомагає організовувати харчування в школах Вінниччини (пресслужба БФ) 12:27 «Ямковий ремонт з нанотехнологіями» у Козятині. Відео від читачів play_circle_filled 12:09 Козятинський ЦНАП отримав комплект сучасної портативної техніки 11:01 Десятка найдорожчих закупівель міської ради у березні 10:20 Родинам загиблих Героїв Ігоря Болдіна та Анатолія Федорця вручили державні нагороди 09:38 Пиківчани передали для Козятинського Територіального майже тонну картоплі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up