У Козятині з міських клумб повиривали квіти

У Козятині з міських клумб повиривали квіти
  • На минулому тижні невідомі особи пошкодили клумби на вул. 8-Гвардійська, Пилипа Орлика. А саме викрали біля 20 кущів квітів.
  • Про це на своїй офіційній сторінці повідомляє міська рада

 

Нагадаємо ми писали, що у Козятині навели красу на клумбах

— Дивно і прикро, що бажання взяти на халяву, елементарна невихованість, неповага до праціі нших пересилили любов до свого маленького міста, яке прагне стати привабливим для мешканців та його гостей, — пишуть на сайті міськради.

Чиновники додають, що понівечені клумби будуть відновлені і досаджені підприємцем лександром Автуховим. Але питання залишається відкритим.

Відео дня

— Чому в нашому місті поки що не можна посадити гарні дороговартісні дерева, наприклад, сакури. Чому не можна висадити квітучі кущі? Чому дерева черемхи по вул. Грушевського двічі намагались викрасти? Тому що у деяких козятинчанще існує дефіцит моральності, почуття патріотизму. Громадський порядок у місті - для всіх.І за його порушення повинні складатись адміністративні протоколи, — йдеться в повідомлені

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Иванна

    ЗлиднI ... просто злиднi
  • Дмитрий

    Я вижу в Казятине ничего не изменилось. Как были дикари так и остались. А ещё в Европу хотят... Село не асфальтирование.
  • Риа я твой рот ебал

    Остановки Бьют

    Воруют все , ставьте камеры . Штрафуйте в 10 кратном значении от суммы за повреждённую/ украденную вещь , полиция не работает , камер нету , вот и быдло творит (::
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up