У Козятині з сімейними лікарями підписали декларації 94% мешканців

У Козятині з сімейними лікарями підписали декларації 94% мешканців
  • Вже другий рік у місті триває робота з підписання декларацій. Загалом 94 відсотків населення уже обрало свого спеціаліста. Власний лікар, до якого можна звернутися з будь-якого питання щодо здоров'я, потрібен кожному.
  • Як свідчить світова практика, більшість проблем зі здоров'ям можуть бути вирішені на рівні первинної допомоги в амбулаторіях особливо у разі вчасного звернення.

Медреформи: сімейний лікар, терапевт чи педіатр буде спостерігати за вашим здоров’ям і повністю забезпечуватиме медичну допомогу, якщо ви підписали з ним декларацію з надання первинної медичної допомоги. Лише за цих умов та порядку залежить можливість отримання пацієнтом безоплатних медичних послуг та лікарських засобів за програмою медичних гарантій, встановлених державою.

Нагадаємо, первинну медичну допомогу у місті Козятин надають лікарі Центру первинної медико-санітарної допомоги (вул. Незалежності, 75)

Весь гарантований державою пакет медичних послуг Вашого лікаря уже оплачений Національною службою здоров'я України. Декларація не є юридичним документом і не підписується “раз і назавжди”. Якщо Ви вирішили підписати її з іншим лікарем, попередня декларація скасовується автоматично. Ви вільні у своєму виборі — не мусите підписувати декларацію за місцем прописки чи проживання. Ваш вибір — лікар.

Відео дня

Як повідомляє козятинська міська рада, у місті  з сімейними лікарями на даний момент підписали декларації 94% мешканців

Нагадаємо:

З 1 квітня до лікаря по-новому: обслуговування без декларацій припинено

Про декларації з сімейними лікарями
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up