У Козятині спалах кору: 14 дітей за тиждень

У Козятині спалах кору: 14 дітей за тиждень

На Вінниччині минулого тижня захворіли на кір 119 осіб (49 дорослих та 70 дітей). Найбільше захворіло на цю недугу людей у Козятин
 

Про це повідомляє «Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України». Вони опублікували оперативна інформація про захворюваність на кір у Вінницькій області впродовж 15-го тижня 2019 року.

— З початку поточного року в області зареєстровано 3 тисячі 140 випадків кору. Випадки кору реєструються у всіх адміністративних територіях області. Спалах даної інфекцій впродовж 15-го тижня був зареєстрований у місті Козятин. Під час спалаху захворіли 15 осіб, серед яких 14 дітей віком від 0 до 17 років. Летальних випадків не реєструвалось, — йдеться у повідомленні.

Нагадуємо, що єдиним ефективним засобом профілактики кору є вакцинація. Нині в області доступно 39 тисяч 85 доз вакцини КПК.

Відео дня

Довідка. Найбільше людей захворіли на кір в місті Вінниця (998 осіб),  Хмільницькому районі (194 особи), Вінницькому районі (188 осіб), Барському районі (155 осіб), Козятинському районі (145 осіб), Калинівському районі (128 осіб), Літинському районі (118 осіб),  Шаргородському районі (104 особи) та Крижопільському районі (87 осіб).
Марія ЛЄХОВА

Нагадаємо:

Кір зростає, ГРВІ — спадає, а грипу — немає
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up