У Козятині збили пішохода, а у Пляховій вкрали корм для свиней: куди ще викликали поліцію?

У Козятині збили пішохода, а у Пляховій вкрали корм для свиней: куди ще викликали поліцію?
  • Кримінальна хроніка Козятинщини минулого тижня (з 4 по 10 травня)

Минулого вівторка, 4 травня в селі Пляхова трапилася крадіжка. Злочинець через незамкнені вхідні двері проник до підсобного приміщення ФГ «Пляхівське». Звідки чоловік виніс два мішки корму для свиней.

Наступного дня, у середу, 5 травня, у Козятині билися. ДО поліції зателефонувала місцева мешканка і повідомила, що невідома їй особа спричинила тілесні ушкодження. Цього ж дня у Козятині поліціянти виявили та вилучили наркотичну речовину. А в селі Великий Степ вночі в одного із місцевих домоволодінь злодії поцупили залізобетонне коло до колодязя.

У п’ятницю, 7 травня, водій автомобіля ВАЗ 2109, їдучи по вулиці Куліковського, що є однією з центральних вулиць Козятина, здійснив наїзд на козятинчанина, який переходив проїзджу частину дороги з права наліво відносно руху автомобіля. Внаслідок ДТП потерпілого доставили до Козятинської ЦРЛ з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, закритий перелом кісток лівого передпліччя.

Відео дня

У суботу, 8 травня, обікрали козятинчанина. Невідома особа шахрайським шляхом, зловживаючи довірою чоловіка, вкрала його мобільним телефоном.

У неділю, 9 травня також не обійшлося без крадіжок. Цього дня у одного з козятинчан з погребу винесли картоплю 09.05.21 року невідома особа шляхом зриву дверей з приміщення погребу, а в іншого вкрали гаджет. А у Махнівці на День Перемоги зафіксували зафіксували бійку — невідомі побили місцевого жителя.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Мишко Собко

    0976836074
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України Від читача 09:28 Пожежний схематоз 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати 14:01 «Одужую після надскладної операції, готуюсь до хімії» 13:50 Благодійний фонд Миколи Філонова допомагає організовувати харчування в школах Вінниччини (пресслужба БФ) 12:27 «Ямковий ремонт з нанотехнологіями» у Козятині. Відео від читачів play_circle_filled 12:09 Козятинський ЦНАП отримав комплект сучасної портативної техніки 11:01 Десятка найдорожчих закупівель міської ради у березні 10:20 Родинам загиблих Героїв Ігоря Болдіна та Анатолія Федорця вручили державні нагороди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up