У Козятині жорстко побили студентку: «Вибирай чи ніж у живіт, чи волосся обрізаєм» (Відео)

У Козятині жорстко побили студентку: «Вибирай чи ніж у живіт, чи волосся обрізаєм» (Відео)
Фото з соцмережі: Ольгу били у кімнаті гуртожитку близько двох годин. Наразі дівчина у лікарні
  • У гуртожитку залізничного училища познущалися над дівчиною. Її побили та відрізали волосся

Недитяча жорстокість. Подія, яка трапилася в гуртожитку козятинського залізничного училища, наводить страх та не вкладається в голові. Дівчата-студентки, будучи напідпитку, більше двох годин катували 15-річну Ольгу, яка навчається на кухаря. Нині потерпіла знаходиться в районній центральній лікарні з травмами середньої важкості. А нападниць чекає досудове слідство та покарання за скоєне.

Про страшну подію в гуртожитку редакції повідомила подруга скривдженої студентки. Своє ім’я вона просила не називати. Налякана та стривожена дівчина благала допомогти та надати цій ситуації розголосу. Мовляв, в гуртожитку страшно не тільки ночувати, а й жити. Каже, що її також дісталося від дівчат-хуліганок, які тримають в страху всю «общагу»

— Це булінг. Вони постійно нас залякують. Одна одногрупниця, а інша — з другого курсу, — розповіла по телефону студентка. —  Мене теж побили нізащо, а подругу зачинили в кімнаті. Кричали, в неї все лице побите, порвали білизну. Це все тривало майже дві години. А ми сиділи налякані як миші, боялися навіть пошевелитися. В мене проблеми в сім'ї, і не має до кого звернутися, нема кому заступитися

Відео дня

Побиття сталося в ніч з 24 на 25 грудня. За інформацією поліції, двом по 17 років, ще одній— 16. Дві студентки  – сироти, повністю перебувають на державному забезпеченні. Третя дівчина піддалася впливу неадекватних подруг, які до того ж, були напідпитку.

— На момент, коли ми приїхали, Настя і Аня були п’яними. В однієї 3,5 проміле алкоголю (третя стадія алкогольного сп’яніння), а в другої — більше 2. при нормі 0,20, – розповідає начальник сектору превенції козятинського відділення поліції Євгеній Трайдакало. — Третя дівчина, Ліза, була твереза. Вона піддалася впливу колективу друзів. Дівчина кається і каже, що не розуміє чому так вчинила. Вона не била, а от коси різати допомогала. Все організувала Настя. Конфлікт серед дівчат виник ще задовго до цього. Оля вкрала в Насті гроші з картки — 1700 гривень. Заяву не писали, але вона практично вже все віддала. Тієї ночі Настя прийшла на розбірки. Потім підійшла Аня та Ліза. 

За словами Євгенія, самі дівчата розповідають, що були тверезими, але коли приїхала поліція, вони «лика не в’язали».  На п’яних дівчат склали протокол, і за хуліганство і за непокору. 

— В гуртожитку є вихователі, тільки не знаю куди вони дивляться, — продовжує Євгеній Трайдакало. – Інцидент трапився  в 245 кімнаті. Слідчі з прокурорами розбираються. Можу сказати, що при спілкуванні, в дівчат немає ні поваги, ані виховання. Триває досудове розслідування.

Журналісти побували в гуртожитку, де трапилося побиття. Коменданта, який чергував у ту злощасну ніч не було. Мали нагоду поспілкуватися зі свідком. На питання чому ніхто з працівникві гуртожитку не втрутився у бійку, той відповів:

— Вони закрили своїй жертві рот, щоб вона не кричала.

Аби дізнатися в якому стані перебуває потерпіла Ольга, ми звернулися до адміністрації козятинської в ЦРЛ. Прокоментувала ситуацію заступник головного лікаря з дитинства та пологової допомоги Надія Станіславчук

— Якщо ми говоримо про дітей, то дійсно у нас знаходиться на стаціонарному лікуванні дівчина, за яку ви питаєте, — каже Надія Станіславчук. — Справа в тому, що наша пацієнтка є неповнолітньою і будь-яку інформацію про неї без згоди батьків ми надати не можемо. Важкохворих дітей на стаціонарному лікуванні у нас на дану пору немає. Запитуйте у правоохоронців. Дитина, яка до нас поступила з училища, в даний час перебуває на обстеженні. 

А що каже з цього приводу керівництво залізничного училища?

— Що я вам можу сказати. Діти неповнолітні, — каже заступник директора з виховної роботи Лариса Осіпчук. — В четвер, 26 грудня, тут були батьки і вони заборонили мені стосовно них давати якусь інформацію. Почався конфлікт з особистого непорозуміння між дівчатами. Цим питанням займається поліція. Вже як вони проведуть розслідування і нам нададуть офіційну інформацію, тоді може буде говорити про щось конкретно.

 Емоційний пост про катування студентки у Козятині виклала козятинчанка Анастасія Хариш. Ось що вона написала: «Оля стояла на колінах плакала, просила, молила їх, що не чіпайте, та ці СВОЛОЧІ не припиняли свого. Важко навіть подумати, що дівчина переживала в той момент! На цьому, на жаль, все не завершилось. Узявши ніж до рук сказали: "Вибирай чи ніж у живіт, чи волосся обрізаєм". Оля крізь біль сказала, що волосся!»

Анастасія Квітка, Дмитро Артемчук

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • ТАМАРА

    Жах пускай дитину до уродів! 😭😭😭😭😭
  • Альона

    У цьому гуртожитку взагалі безлад, суцільна "дєдовщина" коли батьки студентів звертаються до директора, особливих мір не приймається, і навіть постраждалих роблять виновниками ситуацій!  Багатьох в гуртожитку залякують, часто вимагають "авторитетні" хлопці і дівчата гроші, навіть забирають силою, так це правда! Біда в тому, що за цих дітей часто не має кому заступитися. Я думаю це все тихенько замнуть,як завжди...  Директор і вихователі не виконують свої функції, їм відомі дуже активні особи,але напевно вони їх теж бояться...
    P.S. цікаво яка скотина поставила значок супер і сміх цій публікації?!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up