У Козятині з’явилася альтернатива «газконторі». Перші відгуки клієнітв

У Козятині з’явилася альтернатива «газконторі». Перші відгуки клієнітв
99 та 100 Клієнти Центру біля операторів. 101 та 102 на підході. Стільки споживачів газу було прийнято до обідньої перерви першого дня роботи
  • Сервіс. У четвер, 15 серпня, регіональна газова компанія відкрила Центр обслуговування клієнтів «Вінницягаз». Знаходиться він на вулиці Героїв Майдану, 33/4 навпроти Козятинського управління поліції. Як пройшов у нашому місті перший робочий день газової компанії, що один наш земляк охрестив її «Європа», наша розповідь 

Відкрилися двері компанії, як написано в графіку роботи Центру, о восьмій ранку. Перших п’ять клієнтів газової компанії через помічника адміністратора отримали чеки електронної черги. Електронна черга розподіляє операторів, за якими вони обслуговуватимуть свого клієнта. Решта, на ту пору присутніх у приміщенні Центру, також отримали номерки електронної черги. Клієнт, в якого значився незначний проміжок часу, може чекати черги в приміщенні Центру. У кого час черги перевалював за півгодини чи годину, може займатися іншими особистими справами, а в потрібний час повернутися до Центру. Вчасно повернувшись, клієнт отримує повідомлення через гучномовець, який оператор буде обслуговувати його.

 У перший день лише до обідньої перерви операторами Центру було прийнято 102 козятинчанина.

Відео дня

Запитуємо в адміністратора Вікторії Бенюк, з якими питаннями в основному до неї звертаються споживачі блакитного палива. 

– У нас все продумано і обладнано для комфорту клієнтів, – каже вона. – Наші оператори працюють з сучасною комп’ютерною технікою. Центр має необхідну довідкову продукцію. Споживачі природного газу отримують відповідь від кваліфікованих працівників Центру.

У оператора залу ми запитали, які послуги надає їхній центр? 

— Усі ті, що здійснює газова контора, крім оплати за спожитий природній газ, – відповів він. – Центр  надає всі послуги: звірка, заміна лічильника, встановлення лічильника, переоформлення особистих рахунків на нових абонентів. Плануємо на пізніше поставити термінал, через який можна буде здійснювати проплату за природній газ.

 

Відгуки клієнтів Центру

 

Один з відвідувачів, пан  Анатолій каже, що йому подобається, як працює Центр.

–  Як на мене, дуже зручно. Що п’ять операторів, то не два чи три, як в газовій конторі, - говорить чоловік. – Черга проходить швидко, від п’яти до 15 хвилин на одного клієнта залежно від об’єму операції. За п’ятнадцять хвилин можна вирішити всі свої газові проблеми. Це просто здорово, що в Козятин «прийшла Європа».

Пані Оксана розповіла, що живе в районі школи №3, але поїхала в центр міста. 

– Мені до газконтори також приходиться добиратися маршруткою. За дві години я вирішила всі питання, – каже вона.

– Як вам сервіс в Центрі обслуговування клієнтів? – запитуємо.

— Нове є нове, що тут дивного? Я їхала сюди тому, що надіялась - буде саме так і не помилилася.

Від споживачів блакитного палива стало відомо, що  мешканці мікрорайону ПРБ незадоволені, що все нове будують в центрі міста. 

Чим ми гірші? – кажуть вони.

Нагадажмо:

День відкриття Центру обслуговування клієнтів від «Вінницягазу»
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:46 Посеред березня Козятин припорошило снігом. Фото дня photo_camera 10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up