У Козятинських легкоатлетів канікули ще не наступили. Знову були змагання

У  Козятинських легкоатлетів канікули ще не наступили. Знову були змагання
Фото зі сторінки у фейсбуці тренера Володимира Галицького

Трохи більше місяця залишилося школярам відпочивати в дні літніх канікул. В той же час в легкоатлетів Козятинської ДЮСШ канікули ще й не розпочиналися. Тиждень тому вони побували на престижних змаганнях у Чорноморську, а в четвер, 22 липня, нашим спортсменам бігові доріжки і сектори для стрибків гостинно представив Житомир.

 В обласний центр сусідньої області крім козятинських легкоатлетів приїхали стрибуни у висоту спортивних шкіл Бердичева та Василькова.

Вдало на змаганнях Королеви спорту, як називають легку атлетику, виступила команда КДЮСШ.

Гарний результат, стрибнувши вище свого зросту, показала Уляна Лакійчук. Вона, подолавши планку на висоті 160 сантиметрів, стала переможницею турніру. Другу сходинку п’єдесталу пошани зайняла подруга Уляни Дар’я Переверзова.

Відео дня

Серед спортсменів молодшого віку, 2008 року народження, перше місце з результатом 145 см посіла Софія Киричишина. Наша Софія Попіякова стрибнувши з особистим рекордом 135 сантиметрів стала бронзовим призером.

Серед молодших юнаків срібну нагороду отримав Юрій Хилюк. В юнаків старшого віку, друге місце з результатом 175 сантиметрів зайняв Владислав Поліщук. Бронзовим призером в цій дисципліні з таким же результатом став Максим Хилюк .

Покидаючи місце збору спортсмени КДЮСШ щиро дякували організаторам і особисто тренеру Ігорю Лонському за проведення та організацію цих  змагань.

Читайте також:
На старт, увага, руш: Вінницькому Напівмарафону 2021 бути! Що варто знати учасникам
Ветерани «Моноліта» впевнено перемогли команду з Баранівки (РЕПОРТАЖ)
Наші легкоатлетисти стали переможцями та призерами у Чорноморську
 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up