У козятинських школах продовжили карантин

У козятинських школах продовжили карантин
  • Про це стало відомо сьогодні вранці, 3 лютого

Нагадаємо, 27 січня, члени комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міської ради прийняли рішення тимчасово призупинити освітній процес в козятинських навчальних закладах. Карантин мав тривати по 3 лютого (включно). Але вже сьогодні, у понеділок 3 лютого 2020 року, його продовжили до п'ятниці, 7 лютого (включно)

— Продовження призупинення навчання в цілому не вплине на освітній процес. Для педагога це не проблема. Учителі надолужать втрачений час шляхом ущільнення навчального матеріалу та інтенсифікації освітнього процесу. У разі потреби вони використають резервні години, які передбачені навчальним планом, та години для повторення в кінці року. А в учнів старших класів є теми для самостійного опрацювання, — зауважила на сайті козятинської міської ради начальник управління освіти та спорту Олена Касаткіна.

Як повідомляють у  Вінницькому обласному лабораторному центрі МОЗ України, найвищі рівні захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції реєстрються у Жмеринському, Козятинському, Калинівському, Могилів – Подільському, Томашпільському, Тульчинському та Тиврівському районах.
 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up