У Козятинських школах пролунав останній дзвоник: зробили підбірку фото з соцмереж

У Козятинських школах пролунав останній дзвоник: зробили підбірку фото з соцмереж
  • Сьогодні, 31 травня у Козятинських навчальних закладах пролунав останній дзвоник
  • Соціальні мережі майорять фотосвітлинами учнів та випускників
  • Зробили підбірку дописів зі сторінок навчальних закладів 

Ліцей №1 ім. Т.Г.Шевченка — м. Козятин

— Останній дзвоник викликає змішані почуття — радість і смуток одночасно. Але це завжди символ нових можливостей і початку майбутніх пригод. Вітаємо учнів, вчителів та випускників з цим особливим святом.

Відео дня

Комунальний заклад «Ліцей 2»

— Ось і відлунав останній дзвоник...

 Комунальний заклад «Ліцей №7» 

— А що сьогодні? А сьогодні у нас знову останній дзвінок та креативний останній урок. Він лунав для учнів 1-х, 4-х, 9-х та 11 класів. Тому переглядайте із задоволенням сьогоднішню хроніку дня. Це було дуже гарно та творчо, зворушливо та емоційно. Яка прекрасна й сильна єдністю, великими серцями наша шкільна родина, І саме вами, діти, і славиться Соборна Україна.

Останній дзвоник...

Опорний комунальний заклад «Гімназія № 9 Козятинської міської ради»

— Ось і завершився навчальний 2022-2023 рік. Для всіх він був тяжким. Але сьогоднішні події в Україні навчили нас бути сміливими, терплячими, цінувати спілкування з рідними та близькими, а головне - любити і берегти свою Батьківщину, та відчувати гордість за те, що ми - українці. Дякуємо нашим славним Збройним Силам України за можливість сьогодні бути разом. Дякуємо нашим педагогам, випускникам, батькам, які захищають нашу державу.

КЗ «Махаринецька гімназія Козятинської міської ради»

— Вітаю із закінченням навчального року і настанням довгоочікуваних канікул. Бажаю залишити в стороні параграфи і формули, правила та теореми. Нехай накопичені за цей рік знання відправляються на свою поличку, нехай в нагороду за старання тебе чекає незабутнє літо барвистих вражень і загадкових пригод. Бажаю нам всім мирного неба, світлих надій, упевненості у завтрашньому дні та довгих мирних років життя у квітучій Україні!

«Флоріанівська гімназія Козятинської міської ради Вінницької області»

— Традиційно у кінці травня в усіх школах лунає останній дзвінок. Цьогорічне завершення навчального року не схоже на попередні. Страшним лихом і незагойними ранами увірвалась у наше життя війна. Війна, яка триває зараз – це не жахливий сон, а страшенний період нашої історії. Але, усупереч війні, останній дзвоник пролунав у нашій гімназії! Для випускників останній шкільний дзвони —  це початок дороги у нове, доросле життя, в якому щодня доведеться робити самостійний вибір та відповідати за свої вчинки.

Нагадаємо, ми розпитали у начальника управління освіти Інни Мадей, як пройшов цей рік, скільки маємо медалістів та чи будуть останні дзвоники і випуски

Читайте також:

Скандал довкола другої школи: що буде з навчальним закладом

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up